Hogyan zajlik egy asztrológiai elemzés? Asztrológus mennyiért csinálta neked az elemzést? Tkp mit tud megállapítani? A múltról, a jelenről vagy a jövőről beszél? Mindről?
Az árak mindenhol változóak, de olcsótól nagyon drágáig van minden.
Az elemzés alapján meg lehet mondani milyen személy vagy, milyen a személyiséged, az élet mely területein vagy szerencsés/balszerencsés, milyen problémákkal találkozol, milyen az egészségi állapotod, családoddal való kapcsolatod, milyen lesz a karriered és munkád, mihez van tehetséged. Természetesen a jelen, múlt és a jövő is megállapítható de hogy ha valami hiba csúszik az elemzésben akkor tényleg borulni fog az egész és pontatlan lesz.
4-es, eléggé lerántod ezzel a szakmát. Tanultak és kutattak évekig, évtizedekig ők is, mint bárki más. Nyilván a jártasság/tudás tekintetében vannak különbségek, de az árakat is eszerint lövik be gondolom.
Hogy bárki, bármit, pár óra utánajárással?...Ez magad sem gondolod komolyan.
Kérdező: nekem anno e-mailen fel kellett tennem 10 kérdést, és akikkel kapcsolatban kérdeztem, azoknak a képletét is csatolnom kellett. Egy másfél órás hanganyagot kaptam, akkor 9 000 Ft-ért (ez volt 16 éve) Vadidegen volt az illető asztrológus, de hitelesen leírta az életemet. (És nem csak általánosságokban beszélt) Az addigit és az azután következőkre is útmutatással szolgált. Azóta hiszek az asztrológiában, és magam is tanulom folyamatosan több-kevesebb intenzitással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!