CIA2000 kérdése:
Régóta érdekel, hogy hova is tartozom horoszkop ügyileg 2000.06.21.-én születtem Kalocsán, 14:55 perckor, valaki segítene?
Figyelt kérdés
Van olyan ahol Ráknak mondják van olyan, hogy Ikreknek, nem tudom, örülnék ha valaki segítene ebbe.2022. febr. 23. 20:37
2/3 anonim válasza:
Rák nap, vízöntő hold, mérleg aszcendens
3/3 anonim válasza:
Mérleg az Aszcendensed, Rák a Horoszkópod, Hold a Vízöntõben, Merkúr a Rákban, Vénusz a Rákban, Mars a Rákban, Jupiter a Bikában, Szaturnusz a Bikában, Uránusz a Vízöntõben, Neptunusz a Vízöntőben, Plútó a Nyilasban
A tranzit képletedet is meg tudod nézni, ha beírod a keresőbe,hogy ,,tranzit képlet kalkulátor''. A legjobb a Lion Astro nevű oldal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!