Ez tényleg igaz a bakokra? Anális szex.
Ezt egy cikkben találtam. Én kos vagyok és szeretem a popsis dolgokat. Kíváncsi vagyok, hogy a bakokra ez tényleg igaz lehet? Anál
"A Bak élvezi a dominanciát az életében, szereti, ha a kezében vannak a dolgok, viszont a piszmogás teljesen eltürelmetleníti, és felingerli. Mindez a szexben is megnyilvánul, a Bak gyorsul a legjobban 0-ról 100-ra, az előjáték nem igazán szerepel a szótárában. Szereti irányítani a helyzetet, van valami domináns hajlama, amit nem feszítene ugyan szélsőséges irányba, de azért egy kis fenekelés, paskolás, csipkedés nem hiányozhat a repertoárjából. Minden csillagjegynél jobban kedveli az anális szexet, akár férfi, akár nő, adni és fogadni is extrém élvezetet jelent számára az anális játék."
Az anális sex érdekel,bár nem próbáltam még!
A többi annyira nem releváns rám nézve,talán azért mert közel vagyok a nyílas aszcendeshez!
Bak F
Igaz, domináns, minden téren.
De volt skorpióm, rá jobban igaz volt minden.
Bak a férjem, s a fentiből semmi sem igaz rá.
Ha igaz lenne rá ebből bármi is, nem is lenne a férjem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!