Ki az aki megbízható szerelmi és párkapcsolati elemzéssel foglalkozik és hiteles?
Figyelt kérdés
Ha kértél már ilyet, beigazolódott a valóságban a hitelessége? Ajánlanál egy ilyet nekem?tegnapelőtt 13:12
1/2 Szabi15 válasza:
Ilyet ugyan nem, nekem szimplán a szerelmi horoszkóp működött. Mármint, hogy ki kivel illik. Azért írom le, mert az nagyon működött, hátha némi támpont lehet ameddig nem kapsz választ a kérdéseidre. Tehát volt nekem egy oroszlán barátnőm, én is oroszlán vagyok. Nagy szerelem volt, hosszú ismertségből alakult ki, lett összeköltözés, kutya, minden. Azt írta oroszlan-oroszlanról, hogy nagyrészt addig működhet, amég nem derül ki, hogy melyik fel a dominánsabb. Ez így is lett. Ő volt az. Elkezdtünk nem működni. Utána meguntam a dolgait, elengedtem és ezzel én lettem a dominánsabb. Hamarosan vége lett. Eltelt sok minden azóta, most egy mérleggel vagyok már régóta, amire azt írják hogy passzol, és így is van. A részletek is stimmelnek. Szóval én jóslatokban meg havi horoszkóppkban nem is hiszek, a csillagjegyekben jellemzőiben igen, és ebben is, jól bebizonyította.
2/2 anonim válasza:
Diplomás pszichológus, konkrétabban párterapeuta. Nálam és egy barátoméknak, akiknek bajban volt a házasságuk és ajánlottam nekik ezt a szakembert, beigazolódott a hitelessége. Ha érdekel, írd meg kommentben, és küldöm privátban az elérhetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!