Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A snapchat térkép mennyire megbízható, vagy mennyire kéne megbízzak az adott illetőben, story lent.?
Figyelt kérdés
Kis információnak kezdjük ott hogy én alapjáraton eléggé bizalomhiányos vagyok, ezt így magamról. A másik félről, a lányról meg annyi hogy eléggé jóba vagyunk, és én ahogy eddig észre vettem nem nagyon szokott hazudni, se nagy se kicsi dolgokról, de tegnap, volt egy olyan eset, amin elgondolkoztam egy picit. Tegnap este csak hogy pontos időt mondjak, hajnalban az adott illető (snapen beszélünk) visszaírt nekem egy 10 perces késéssel, és a snap térképe , nem igazán a házuknak a helyét mutatta, hanem jópár kilóméterrel arrébb egy erdőbe ( igaz őróla, csak hogy megjegyezzem, szokás tudni hogy nemnagyon szeret sétálgatni, főleg este, egyedül, de őszintén én ezek után ezt is megkérdőjelezem, hogy lehet hazudott), és azután a válasz után, már csak reggel válaszolt, egy jóreggeltel, először rákérdeztem mit csinált, azt mondta hogy csak nagyon szarul érezte magát, ami nála a mostani időkben , így hogy mondjam, alap, és tudtam róla, zenét hallgatott, és aludt , és ezért nem írt, de máskor ilyenkor is szoktunk beszélni, majd felhoztam neki az erdős dolgok, hogy ott mutatta a térképet, és annyit mondott csak hogy idézzem, "ijesztő vagy (ironikusan, gondolom, mert ő így szokta) , főleg hogy ezt így el is mondtam, és majd mondjam hogy akkor itt az ideje kikapcsolnia a térképet (amit nem tett meg), és rákédeztem, "hogy na miért, mégis csak sétáltál? (kicsit ironikusan), de ezen ideges lett, és felbasztam és nem válaszol... Szóval, több kérdésem is lenne: Hogy a snap térkép ilyen esetbe (pl kilóméteres, esetbe, mennyire megbízható) és hogy ebben az esetben mi lenne a teendő? Mennyire bízzak benne vagy így hogy mondjam, mit kéne csináljak?2021. aug. 9. 13:25
1/13 A kérdező kommentje:
Vagyis, azt hozzátenném, hogy gondolom azért nem válaszol, mert felbasztam..:D
2021. aug. 9. 13:28
2/13 anonim válasza:
Tényleg ijesztő vagy, unironikusan
3/13 A kérdező kommentje:
az első kommentelőnek csak annyit mondok, hogy egy régi képet akartam megkeresni, ezt csak így hozzátenném, mindenkinek, és , kijelzi.
2021. aug. 9. 13:39
4/13 anonim válasza:
Miért kell számonkérni? Ilyen kérdésre én sem válaszolnék őszintén.
5/13 anonim válasza:
Most nem esik le, hogy neked honnan jön az, hogy neki be kell számolnia neked, kivel-mikor-miért-hol mit csinált.
6/13 anonim válasza:
Ha valóban érdekelt, akkor meglehet ezt volna kérdezni normálisan is, nem pedig számonkérően.
7/13 A kérdező kommentje:
Igen, mostmár így átgondolva tényleg, számonkérős volt, de ha megkérhetlek titeket, nem csak ezen akadnátok fent? :D , hanem úgy, a lényegen.
2021. aug. 9. 14:48
9/13 A kérdező kommentje:
Hát igazából, direkt úgy kérdeztem ne vegye túl komolyan, picit ironikusan, hogy ne nagyon vegye vérkomolyan , de igen, számon kérős volt, de ilyenkor az van benne, hogyha tényleg sétált, miért hazudik, úgy hogy azt mondta sosem fog, tehát így, értitek.
2021. aug. 9. 14:58
10/13 A kérdező kommentje:
Tehát hogyha csak egy baráttal volt, akkor azért nem értem miért hazudott, vagy ha nem csak egy baráttal hanem valaki olyannal, akivel akar valamit, akkor meg nem értem hogy minek beszél valaki olyannal neten aki tetszik neki, és nekem is, nagyon , és ráadásul nagyon jól tudja, hogy alapjáraton nagyon megbízom benne, és leszarom mit csinál, csak most ez fogott meg. tehát, így gondolom értitek, remélem
2021. aug. 9. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!