Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba de hogyan tudhatom, hogy megbízhatok-e benne? Többi lent.
Kb 1 vagy másfél hónapja ismertem meg egy lányt. 5-ször randiztunk és teljesen beleszerettem.
Neki leginkább fiu barátai vannak olyannyira hogy alig vannak lány barátai. Egyik nap mondta hogy az egyik fiu barátjával fog találkozni, mert régen látták már egymást. A fiunak elvileg van barátnője így "veszélytelen". Délután 5körül küdlött egy képet hogy indul a belvárosba és hogy 9 után ér haza.
Sokkal jobban ki csípte magát mint amikor velem volt.
Velem mindíg rövid shortba találkozott de erre a talira szoknyában ment. Ez nagyon fájt és kérdeztem, hogy mi ez a randi outfit?
Sokat beszélgettünk miután hazaért és mondta hogy nem gondolta hogy ez nekem rosszul fog esni. Őszintén szólva én is meglepődtem hogy enniyre ki voltam akadva.
Attól félek nagyok hogy nem fogom tudni kezelni ezt az egész helyzetet, hogy egyfolytában azt érzem, hogy nem bízom meg benne.
Tudom, hogy szeret legalábbis úgy érzem és a magam részéről szívemből szeretem.
Mondta, hogy bízzak meg benne mert ő is megbízik bennem. Nekem nincs senki más lány az életemben de neki kizárólag fiu barátai vannak.
Mit csináljak?
Még nem volt komolyabb barátnőm és ez az első szerelem nekem de a lány már tapasztaltabb.
Nyilván nem alakul ki a bizalom egyik napról a másikra de ha valaki volt már hasonló helyzetben akkor segítsen.
Légyszi ne írjatok olyanokat, hogy hagyjam a francba stb...
Én 21F és 20L
Mikor én fiúkkal barátkoztam akkor egy idő után ők szerettek belém vagy fordítva. Volt aki persze nem adta tudtomra, de egyértelmű volt és közös ismerősök is megerősítették. Én ezeket a kapcsolatokat mrgszakítottam mikor komoly párkapcsolatom lett. Az akkori párom aki miatt tettem a férjem már jó néhány éve. Ő is sok nővel találkozgatott, vagyis akkor úgy mondta, hogy barátok voltak, egy-kettő a szemem láttára kezdett ki vele. Na meg még mielőtt összejött velem közös nyaralást (egy szobában) terveztek egy ilyen jó barátnővel. Nem toleráltam ezeket a barátságokat, elfogadta. A barátaink akik vannak közösek. Ebbe a közös barátságba ő fiúkat én lányokat hoztam és vannak akik általuk (párjuk) lettek a barátaink. Nekünk így jól működik, 12 éve vagyunk együtt,gyerekünk van, ismerjük egymás gondolatait is, szóval azt is mikor hol van a másik. Sokat beszélünk napközben telefonon, neten keresztül. Az első év viszont kemény volt, mi összeköltöztünk nagyon hamar. Össze kellett csiszolódnunk. Én beismerem, hogy sokáig nem bíztam meg benne, túl sok csaja volt előttem, nem akartam elhinni, hogy megváltozott. A
Pedig ő, az egész családja meg a sajátom is mindig mondogatták, hogy mennyire szeret és én vagyok a mindene. Időbe telt elhinnem. Ma már ha eszembe jut nevetek magamon! Ami azt illeti önértékelési problémáim voltak, sokat csalódtam, mindig másokhoz mértem magam. A férjem a férjem, a társam, a szerelmem, a bizalmasom és a gyermekem édesapja. Lehet, hogy csalódni fogsz, lehet, hogy nem! Adj esélyt és időt magatoknak!
adj esélyt neki
valószinű semmi rosszat nem akar
ne ronts el mindent a féltékenykedéssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!