Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet hogy igazából nem is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy igazából nem is voltam belé szerelmes?

Figyelt kérdés
Két hónapig jártam egy velem egyidős fiúval, a második hónapban "megcsókolt" ami igazából csak egy szájra puszi volt, de nem éreztem semmit. Szerettem odabújni hozzá, a vállán pihentetni a fejemet, de egy idő után kiábrándultam. Észre sem vettem azokat a tulajdonságait, amiket ha elsőre látok, talán mindvégig rühelltem volna a srácot. Most pedig felvetődött bennem a kérdés hogy tényleg szerelem volt, vagy mi? Mert a szerelmet nem olyannak képzeltem hogy ha megkérem őt egy dologra, (hogy ne kerteljen, ne ferdítsen, hanem mondja nekem az igazat) amit nem képes teljesíteni. nem is tudom már mit ettem rajta. Próbáltam vele mélyebb témákról beszélni, de állandóan csak arról áradozott, hogy milyen filmeket szeret.
2017. júl. 14. 14:25
 1/2 mcrgt2 ***** válasza:
Hát akkor nem a neked valo szo szerint "gyerek". Ha nem tudja mit kell egy kapcsolatban teljesiteni akkor keress mást sokkal jobban jársz
2017. júl. 14. 14:44
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Bityztyós íty nyézhetyett ki Akkor tyőlünk työköty mettty! [link]

[link]

WTF LOL inkább hagyjad a srácot mert egy igazi gykr. Úgy ahogy megmondom én is, akkor keress mást! Van a telefonkönyvbe is ezer név, nem pont azt az egyet kell kiválasztani, akihez pont nem értesz. Ja hitegetésnek van több formája is csak sosem lehet tudni, hogy ki hogy kezdi! Mondjuk én traktorral folytatnám.

2017. júl. 14. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!