Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy srác szerelmes egy lányba és inkább évekig tagadja?
Adott egy 21 éves srác, akin nem tudok kiigazodni. 4 éve ismerjük egymást, ebből 3 éve szerelmes vagyok belé és képtelen vagyok túllépni rajta.
Azt mondja, hogy ő nem szeret, nem tetszem neki, közben meg pont az ellentetjét cselekszi.
Pl.: bármilyen fiúval beszélek ő egyből féltékeny, ha a közelében vagyok néz, igazgatja a ruháját, zavarban van, évente 1-2x letilt messengeren vagy a teljes facebookom, aztán x idő múlva felold és elkezdünk valamiért újra beszélni. Én az elmúlt 1 évben 2x tiltottam le és mindkétszer ő keresett utána, sőt a 2. alkalomnál ő bökött meg, mert nem értette miért tiltottam.
Április elején aztán elegem lett és egy hosszú levélben kiosztottam és elküldtem a francba. Amikor megkérdeztem, hogy az ilyeneket miért csinálta annyit válaszolt, hogy nem tudja ő se és, hogy én képzeltem bele többet ebbe a dologba.
Azt hittem, hogy itt vége erre tegnap előtt kaptam tőle egy üzenetet megint..
Nem bírom már ezt tovább, próbálom elfelejteni, de folyton vissza-visszatér az életembe, amiben tudom én is hibás vagyok, mert valamely szinten hagyom.
Mit csináljak már? Szórakozik velem ilyenkor vagy érezhet valamit is irántam? 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!