Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van olyan, hogy egy srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy srác szerelmes egy lányba és inkább évekig tagadja?

Figyelt kérdés

Adott egy 21 éves srác, akin nem tudok kiigazodni. 4 éve ismerjük egymást, ebből 3 éve szerelmes vagyok belé és képtelen vagyok túllépni rajta.

Azt mondja, hogy ő nem szeret, nem tetszem neki, közben meg pont az ellentetjét cselekszi.

Pl.: bármilyen fiúval beszélek ő egyből féltékeny, ha a közelében vagyok néz, igazgatja a ruháját, zavarban van, évente 1-2x letilt messengeren vagy a teljes facebookom, aztán x idő múlva felold és elkezdünk valamiért újra beszélni. Én az elmúlt 1 évben 2x tiltottam le és mindkétszer ő keresett utána, sőt a 2. alkalomnál ő bökött meg, mert nem értette miért tiltottam.

Április elején aztán elegem lett és egy hosszú levélben kiosztottam és elküldtem a francba. Amikor megkérdeztem, hogy az ilyeneket miért csinálta annyit válaszolt, hogy nem tudja ő se és, hogy én képzeltem bele többet ebbe a dologba.

Azt hittem, hogy itt vége erre tegnap előtt kaptam tőle egy üzenetet megint..

Nem bírom már ezt tovább, próbálom elfelejteni, de folyton vissza-visszatér az életembe, amiben tudom én is hibás vagyok, mert valamely szinten hagyom.

Mit csináljak már? Szórakozik velem ilyenkor vagy érezhet valamit is irántam? 23/L

2017. jún. 29. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Háát...kevés esetben tagadná hogy tetszik egy lány. Konkrét ok nélkül nem tagadnám évekig,már ha tagadnán. Szerintem csak te "épzelsz" többet a dologba vagy ő alapbó így viselkedik. Más értelles válasz nem hiszem hogy van.
2017. jún. 29. 17:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ha nem írod le a korotokat, biztos, hogy fiatalabbnak gondoltalak volna titeket. Elég gyerekes viselkedés mindkettőtök részéről ez a letiltom-feloldom dolog, meg egymás bökdösése, hogy kialakuljon valami kommunikáció. Felnőttek vagytok, beszéljétek meg ezt normális keretek között. Ha nem képes értelmes választ adni, akkor hagyd őt és keress mást magadnak, már így is 3 évet rá vártál, gondolom nem szeretnél még 3-at ezzel tölteni.
2017. jún. 29. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!