Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Aki nekem bejön, annak nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nekem bejön, annak nem kellek, akinek én jövök be, abba pedig én nem vagyok szerelmes. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

19F, jövő hónapban leszek 20. Kb 5 hónapja vagyok együtt az első barátnőmmel.

A probléma az, hogy eddig én bárkinél próbálkoztam, kikosarazott, nálam pedig nem próbálkozott senki (nyilván). Aztán próba-szerencse alapon bepróbálkoztam a jelenlegi barátnőmnél, és összejött.. csakhogy nála nincs meg az az érzés, nem vagyok belé szerelmes. (A lány júniusban lett 18 éves. Ő nagyon szerelmes belém.)

Szakítani félek, gondolom tudjátok mit érezhetek. De mégis mit kéne tegyek?

Köszönöm előre is!

2017. júl. 10. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt kéne tenned hogy őszintén elé álsz s elmondod hogy érzel .lessz ami lessz ! Jobb előbb mint utóbb!

Hisz ami nem.megy azt nem kell erőltetni.

És ha nem szereted szerelemből akkor ez a jövőben is így marad ha nincs meg az a bizonyos* szikra*.. Ezen már nem tudsz változtatni ez lett. 17L

2017. júl. 10. 22:17
 2/2 anonim válasza:
Én is így gondolom. Már nem tudom mondani, hogy majd idővel beleszeretsz, ha már 5 hónapja együtt vagytok, és még mindig nem tudod azt az érzést viszonozni, amit ő táplál irántad. Legyél férfi és áll ki elé :) Én is ezt várnám el a barátomtól.
2017. júl. 11. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!