Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki szerintetek?
Van egy fiú, évfolyamtársam. Régóta tetszik nekem, tudja is, hogy bejön nekem. De nemérdekelte és a barátjának olyanokat mondott rólam, hogy nincsen nála esélyem,csúnya és ronda vagyok. (persze amit kimond az nem biztos hogy igaz)
És mostanában (nem mindig) pedig ha látom és a barátaival van mindig köszön és mondja a nevem (a nevem nem mindig).
Viszont ha egyedül látom akkor vagy rámmosolyog vagy pedig rámnéz és hirtelen meg máshova figyel.
Voltunk együtt 3 osztállyal és a közelembe volt és mindig nekemjött és észre se vette, hogy 15735x nekem jött. Beszélgettem a bárátnőmmel egy fiúról és meghallotta és utána a barátjának egy lányról kezdett beszélni (hogy milyen jó csaj és hogy kapott tőle puszit meg stb) feltűnően, hogy halljam (direkt rámnézett közbe) .
Az egyik haverja aznap odajött hozzám ezek után és azt mondta bejövök a fiúnak (én csak annyit mondtam hogy jól van és vigyorogtam).
Az osztálytársaim is mondták már hogy bejövök neki...
Szerintetek tetszem neki? Lehetne valami?
Szerintem tetszel neki :)
Próbálj meg vele beszélgetni ilyenekről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!