Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Itt az ideje, hogy átírjuk a...

Bálvány kérdése:

Itt az ideje, hogy átírjuk a wikipédia asztrológiával foglalkozó oldalát, de hogyan?

Figyelt kérdés

Olyan emberek írták, akik egy hetet sem töltöttek az asztrológia megértésével. Sületlenségeket, féligazságokat tartalmaz.

Nem tükrözi azoknak az embereknek a véleményét, akik éveket töltöttek az emberi élet és a bolygómozgások kapcsolatának feltérképezésével.

Mi a véleményetek, hogy pontosítsuk?

ma 13:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A Wikipédiát bárki szerkesztheti, ezért tartalmaz sok hülyeséget is, de azt nehezen hiszem el, hogy csak hülyeséget találtál rajta.

Nem egy megingathatatlanul hiteles forrásként kell rá tekinteni, mint ahogy sok más korábbi elmélet is megdőlt, született, átalakult a további kutatások eredményeképp.

Ha annyira zavar akkor írd bele amiket te gondolsz, de azt is tedd hozzá hogy miért, mik alapján, és hogy ez a te véleményed.

ma 14:52
 2/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
45%

Nyugodtan beleírhatsz, de ezt még felülbírálja egy lektor legalább, utána kerül ki a főoldalra.

Szoktam szerkeszteni néha én is, azt mindig el is fogadták.

De lehet, hogy résen leszek, ha nagyon elrugaszkodsz a valóság talajától, majd én leszek az ellenszerkesztő.

Győzzön a tudás!

Az nem a Gyakori Kérdések, ahol lehet sunyiskodni, hibátlan válaszokat leminősíteni, csak úgy gonosz rosszindulatból és butasági alapon.

ma 15:09
 3/8 A kérdező kommentje:

"Az nem a Gyakori Kérdések, ahol lehet sunyiskodni, hibátlan válaszokat leminősíteni, csak úgy gonosz rosszindulatból és butasági alapon."

>>>>>>>>>>>> Hát Te már csak tudod!

ma 15:25
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
Offtopic, de észrevettem hogy Szervizmérnök urat állandóan lepontozzák, pedig nagyon normálisan és tisztelettudóan válaszol. Nem kötelező vele egyező véleményen lenni, de már eleve azt sem értem minek fórumozik olyan aki nem bírja elfogadni a különböző álláspontokat. (Első voltam, a wiki lektorról nem tudtam, úgyhogy köszi az infót!)
ma 15:36
 5/8 A kérdező kommentje:
#4 Nála ez olyan mint amikor valaki belép egy Fradi fórumba és a zöld-fehér kopaszokat oktatja, hogy felnőtt embereknek bőrlabdát kergetni tulajdonképpen hülyeség. Egy szubkultúra belső csoportjában az Ő szabályrendszerük szerinti kérdezz-feleleket rúgja fel azzal, hogy alapjában értelmetlen az egész. Ilyen nem illik csinálni. Ha elmegyek egy társasjátékozó csoport mellett, nem borítom fel a táblájukat mert az zavarja az én értékrendszeremet.
ma 15:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha az elején tisztázod, hogy egy áltudomány, nyugodtan írhatsz vele megfelelő források alapján. Merthogy ez követelmény, saját kutatást nem írhatsz le.

Csak ugye kérdés, van-e egyáltalán megbízható forrás, ami az asztrológia mellett pozitívan áll ki.

ma 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:
40%

#5: hát, rohadtul el vagy tévedve.

Az "Ezotéria" csak a témát határozza meg, sehol sincs kimondva, hogy ez egy exkluzív klub, ahová csak spirik járhatnak. Teljesen jogosan mondhatja el bárki, hogy az adott téma egy lufi, ha az a hasznos válasz, ha az visz tovább az igazsághoz.

A másik dolog, hogy Te vagy a kategória egyik legaktívabb trollja, szóval ne nagyon kritizálj senkit.

ma 18:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy 'aktív trollja'? Azt hittem témába vágó válaszokat adok.
ma 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!