Itt az ideje, hogy átírjuk a wikipédia asztrológiával foglalkozó oldalát, de hogyan?
Olyan emberek írták, akik egy hetet sem töltöttek az asztrológia megértésével. Sületlenségeket, féligazságokat tartalmaz.
Nem tükrözi azoknak az embereknek a véleményét, akik éveket töltöttek az emberi élet és a bolygómozgások kapcsolatának feltérképezésével.
Mi a véleményetek, hogy pontosítsuk?
A Wikipédiát bárki szerkesztheti, ezért tartalmaz sok hülyeséget is, de azt nehezen hiszem el, hogy csak hülyeséget találtál rajta.
Nem egy megingathatatlanul hiteles forrásként kell rá tekinteni, mint ahogy sok más korábbi elmélet is megdőlt, született, átalakult a további kutatások eredményeképp.
Ha annyira zavar akkor írd bele amiket te gondolsz, de azt is tedd hozzá hogy miért, mik alapján, és hogy ez a te véleményed.
Nyugodtan beleírhatsz, de ezt még felülbírálja egy lektor legalább, utána kerül ki a főoldalra.
Szoktam szerkeszteni néha én is, azt mindig el is fogadták.
De lehet, hogy résen leszek, ha nagyon elrugaszkodsz a valóság talajától, majd én leszek az ellenszerkesztő.
Győzzön a tudás!
Az nem a Gyakori Kérdések, ahol lehet sunyiskodni, hibátlan válaszokat leminősíteni, csak úgy gonosz rosszindulatból és butasági alapon.
"Az nem a Gyakori Kérdések, ahol lehet sunyiskodni, hibátlan válaszokat leminősíteni, csak úgy gonosz rosszindulatból és butasági alapon."
>>>>>>>>>>>> Hát Te már csak tudod!
Ha az elején tisztázod, hogy egy áltudomány, nyugodtan írhatsz vele megfelelő források alapján. Merthogy ez követelmény, saját kutatást nem írhatsz le.
Csak ugye kérdés, van-e egyáltalán megbízható forrás, ami az asztrológia mellett pozitívan áll ki.
#5: hát, rohadtul el vagy tévedve.
Az "Ezotéria" csak a témát határozza meg, sehol sincs kimondva, hogy ez egy exkluzív klub, ahová csak spirik járhatnak. Teljesen jogosan mondhatja el bárki, hogy az adott téma egy lufi, ha az a hasznos válasz, ha az visz tovább az igazsághoz.
A másik dolog, hogy Te vagy a kategória egyik legaktívabb trollja, szóval ne nagyon kritizálj senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!