Asztrológiával foglalkozókhoz szól a kérdés. Van egy időpont, amit egy asztrológus számított ki a születésemre vonatkozóan, de valószínűleg nem jól. Ellenőrzitek a lenti adatokkal kiegészítve, hogy pontos-e, illetve kijavítjátok?
Elég régen volt már az, hogy az az ominózus asztrológus megcsinálta nekem a születési időpont kiszámítását, a képletet, és egy asztrológiai elemzést.
Meg kellett adnom bizonyos eseményeket az életemből, de nem nagyon tudtam akkor, hogy milyen adatokat tudnék megadni.
Mostanában viszont történt velem két dolog, aminek pontosan tudom a dátumát.
Tavalyelőtt volt egy kisebb műtét, idén januárban pedig egy betegség kezdődött, ami nagyon sokkoló volt számomra több tekintetben is.
Arra gondoltam, hogy a műtét és a betegség dátumai alapján lehet-e pontosítani a születési időpontot illetve ellenőrizni, hogy pontos-e a meglévő számítás?
Köszönöm szépen!
(Aki ír, hogy ellenőrzi vagy kijavítja, neki privátban megírom a részleteket.)
Nem nem lehet, mert ez egy baromsag.
Nem ilyen mechanikus az emberi élet, hogy csak így kiszámolgasd.
Csak érdeklődök, ilyen mélységekig még nem jutottam. Szerintem könyvből, internetes forrásból nem lehet megcsinálni. Tanfolyam kell hozzá. Itt egy pár forintért elmagyarázzák:
Ha megvetted, oszd meg velem is!
És amúgy igen láttam mert ezen az oldalon olyat, hogy ingyen segítettek emberek másoknak, vagy hát tulajdonképpen nem ingyen, hanem azért, mert azt mondta a másik, hogy köszönöm szépen. Tehát kapott érte hálát cserébe.
Mivel én nem tudom, hogy ez mennyire bonyolult, dolog azért nem tudom megállapítani, hogy mekkora kérés ez.
Tehát, ha például egy általam ismert asztrológus jelenleg 10000 Ft-ért dolgozik, mármint annyiért csinál egy komplett elemzést, akkor mennyibe kerül egy ilyen dátumnak a kiszámítása a 10000 Ft-hoz viszonyítva?
Vannak olyan asztrológusok, akik ezt megcsinálják (csak a születési időpont pontosítását) anélkül, hogy egy egész elemzést kéne náluk csináltatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!