Asztrológiával foglalkozókhoz szól a kérdés. Van egy időpont, amit egy asztrológus számított ki a születésemre vonatkozóan, de valószínűleg nem jól. Ellenőrzitek a lenti adatokkal kiegészítve, hogy pontos-e, illetve kijavítjátok?
Elég régen volt már az, hogy az az ominózus asztrológus megcsinálta nekem a születési időpont kiszámítását, a képletet, és egy asztrológiai elemzést.
Meg kellett adnom bizonyos eseményeket az életemből, de nem nagyon tudtam akkor, hogy milyen adatokat tudnék megadni.
Mostanában viszont történt velem két dolog, aminek pontosan tudom a dátumát.
Tavalyelőtt volt egy kisebb műtét, idén januárban pedig egy betegség kezdődött, ami nagyon sokkoló volt számomra több tekintetben is.
Arra gondoltam, hogy a műtét és a betegség dátumai alapján lehet-e pontosítani a születési időpontot illetve ellenőrizni, hogy pontos-e a meglévő számítás?
Köszönöm szépen!
(Aki ír, hogy ellenőrzi vagy kijavítja, neki privátban megírom a részleteket.)
#10! Köszi az infót!
Neked már ki van számítva?
Bizony! De legalább van. Akkor gondolom, már más is megnézte a képletet és te is magadnak.
Az alapján illik rád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!