Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért alakult ki ez a betegség?

Miért alakult ki ez a betegség?

Figyelt kérdés
Az asztrológiai rendszert és a horoszkópot eredetileg azért dolgozták ki, hogy be tudják határozni egy egyén vele született vagy hajlamosító jellemzőit. Nem azért, hogy az irányítsa az életüket, hanem azért, hogy könnyebben megtudják haladni önmagukat ezen ismeretek alapján. Erre az emberek a csillagoktól kérdezik, hogy vajon érdemes-e ezt tennem, érdemes-e azt tennem…

jan. 25. 17:42
A kérdező szavazást indított:
A horoszkóp az én énem, ilyen vagyok
A horoszkóp mankó az önismerethez - önmeghaladáshoz
9 szavazat
 1/5 modder151 ***** válasza:
84%
Könnyebb elfogadni azt, hogy valami irányít és meghatároz, mint tenni azért, hogy irányítsd az életed. Szerintem ezért.
jan. 25. 18:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Az irányításra azt szokták mondani, hogy illúzió, de vajon hányan vannak akik megállapításra jutottak és hányan akik csak benyelték ezt a dumát? Mióta világ a világ csak elnyomottak és elnyomók vitáját olvassuk- hallgatjuk. Én eddig nagyon fura igazságokra jutottam. Megvan írva a jövőnk vagy szabad döntéssel rendelkezünk? Amikor láttam bekövetkezni dolgokat amiket “megálmodtam” azt mondtam a sorsunk megvan írva, de amikor a döntést mindezt felülírta a nézetem a másik irányba változott. Egyik nézet sem tartalmazza tehát az igazságot. Mi hát az igazság? Ha nem az, hogy a nézeteink határozzák meg a jövőt, és minden tapasztalást?
jan. 26. 00:49
 3/5 A kérdező kommentje:
döntés*
jan. 26. 00:56
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
"Az asztrológiai rendszert és a horoszkópot eredetileg azért dolgozták ki", hogy a csillagokat tanulmányozó emberek valamilyen anyagi hasznot is lássanak a munkájukból még azon az áron is, hogy átvernek embereket. Nem kell többet belemagyarázni. Innentől mindenki arra használja, amire akarja, mert egyébként semmilyen objektív mérce alapján nem lehet igazolni az állításait.
jan. 26. 07:25
 5/5 modder151 ***** válasza:
0%

#2 Kérdező!

Kevesebb gond van azokkal, akik elhisznek valamit- és mindegy, hogy valaki tudományhívő, vagy vallásos, vagy ateista, vagy intellektuális spiri...

Az irányítás addig illúzió, amíg az egyén nem tapasztalja saját életén keresztül, hogy működik. Onnantól empirikus evidencia.

Én úgy látom, hogy nagyon nagy erőfeszítést igényel kilépni a komfortzónából és saját utat vágni a susnyásba, ráadásul az út elején nagyon úgy tűnik, hogy nem is lehet. De az állhatatosság idővel gyümölcsöt terem.

Osztozom az igazságodban!

jan. 26. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!