Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meggyógyultam? Vagy másik...

Meggyógyultam? Vagy másik betegség alakult ki nálam? Mással is volt hasonló?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az elmúlt 2 évben ilyen depressziós szerű fázisban voltam(nem diagnosztizálták). Tele voltam öngyilkos gondolatokkal. Nem láttam az életnek értelmét. Nem volt semmihez sem kedvem abba hagytam az előtte lévő olyan tevékenységeket amiket szerettem csinálni.Elfejtettem gyakran dolgokat. Üresen éreztem magam. Volt, hogy alig ettem és aludni sem nagyon tudtam. Volt mikro hetekig nem tudtam sírni aztán jöttek ilyen sírógörcseim.Ez ment körülbelül 2 éven keresztül.Augusztus eleje óta pedig üres az egész életem nem érzek semmit.Nincsenek bennem érzések. Sokáig úgy éreztem magam mintha nem élnék hanem meghaltam. Most pedig néha kitör ilyen idegroham dologba nagyon ideges leszek apró dolgokon. De úgy szint nem érzek semmit és csak túlélem az életemet . Rengeteg hangukatingadozásom van és üresen is érzem magam. Vannak még néha sírógörcseim de nem tudok sokszor sírni. Meggyógyultam volna ebből a depressziós fázisból vagy pedig csak elfogadtam, hogy ilyen szar így az élet és most már csak próbálom túl élni a napjaim?
2022. okt. 27. 22:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Azok alapján amit leírtál, nem hiszem hogy a hátad mögött tudhatnád a depressziót, menj el egy pszichológushoz minnél hamarabb!
2022. okt. 29. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!