Oroszlán napjegyűek! Ti kikhez vonzódtok? Mely csillagjegyekhez?
És azokkal milyen volt együtt lenni?
Mielőtt még jönnének a kommentek,ez csak kíváncsiság,nem vagyok asztro-hívő :D
Soha nem jatszott szerepet ez nalam de a kerdesedre valaszolva: jelenlegi parom ikrek jegyu es teljesen jol megvagyunk de a lenyeg a kompromisszum :) A legtobb kozeli varatom vagy rak vagy ikrek.
kijovok meg nagyon jol : kos jegyuek.
Jártam szűzzel meg bakkal. A szűzbe én voltam szerelmes és én mentem oda,hát szerintem nemnagyon illik össze a két jegy, az oroszlán túl sok egy szűznek,aki kerüli a feltűnést. Szóval nem tartott sokáig :D
A bak meg iszonyúan birtokolni akart,szinte már megszállott módon úgyhogy vele én fejeztem be. Akik hozzám szoktak vonzódni azok a skorpiók,de nekem túl szélsőségesek,megbízhatatlanok,én meg a megbízhatóságot,hűséget mindennél fontosabbnak tartom. Egyébként volt, hogy nekem is bejöttek skorpiók,mert kihívást jelentett ez a megfoghatatlanság,de hamar rájöttem hogy ez nekem nem jó.
Összegezve,nekem oroszlán lányként, olyan férfi kell aki képes kordában tartani,intelligens, és sokrétű az érdeklődése. Inkább a csendes,visszafogott férfiak tetszenek,aki pont azt képviseli ebből a szempontból,amit én nem.
Megjegyzem az aszcendens és a holdjegy is sokat számít! Nekem pl nyilas az aszcendensem,ezért kevésbé vagyok uralkodó típus,viszont nyitottabbá tesz,és imádok utazni,világot látni, és nagyon széles az érdeklődési köröm. A holdjegyem mérleg, amitől érzékeny vagyok és fogékony a művészetekre, ezenkívül empatikus és hajlok a diplomatikus egyezkedésre. :)
Tehát egy napjegy önmagában nem elég,de ha már ez a kérdés, akikkel el tudnám magam képzelni: szűz,mérleg,vízöntő, akik meg eddig taszítottak: ikrek,nyilas,bak,bika.
Hozzáteszem ez csak a párkapcsolatra érvényes, mert barátságban imádom a nyilasokat,és a bikák is jófejek. :))
Leginkább:
-nyilasokhoz az imádni való, kedves szeleburdiságuk,
-mérlegekhez a kifinomultságuk, eleganciájuk és harmonikusságuk,
-és skorpiókhoz az eszméletlen szexuális kisugárzásuk miatt.
Egyébként kimondottan én sem hiszek az asztrológiában, de akik nagyon tetszettek lányok, azok utólag csekkolva 80%-ban ezekbe a csoportokba tartoztak.
23F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!