Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán napjegyűek! Ti...

Oroszlán napjegyűek! Ti kikhez vonzódtok? Mely csillagjegyekhez?

Figyelt kérdés

És azokkal milyen volt együtt lenni?

Mielőtt még jönnének a kommentek,ez csak kíváncsiság,nem vagyok asztro-hívő :D

2016. aug. 4. 01:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Annak, hogy kihez vonzódom semmi köze nincs az illető csillagjegyéhez.
2016. aug. 4. 02:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a Vörös csillagjegyű emberekhez vonzódom.
2016. aug. 4. 02:48
 3/9 Lilith1994 ***** válasza:

Soha nem jatszott szerepet ez nalam de a kerdesedre valaszolva: jelenlegi parom ikrek jegyu es teljesen jol megvagyunk de a lenyeg a kompromisszum :) A legtobb kozeli varatom vagy rak vagy ikrek.

kijovok meg nagyon jol : kos jegyuek.

2016. aug. 4. 05:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Én lányokhoz vonzódom, nem csillagjegyekhez.
2016. aug. 4. 06:23
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Én a csillagokhoz, minap le is bastam egyet az égről .
2016. aug. 4. 09:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Jártam szűzzel meg bakkal. A szűzbe én voltam szerelmes és én mentem oda,hát szerintem nemnagyon illik össze a két jegy, az oroszlán túl sok egy szűznek,aki kerüli a feltűnést. Szóval nem tartott sokáig :D

A bak meg iszonyúan birtokolni akart,szinte már megszállott módon úgyhogy vele én fejeztem be. Akik hozzám szoktak vonzódni azok a skorpiók,de nekem túl szélsőségesek,megbízhatatlanok,én meg a megbízhatóságot,hűséget mindennél fontosabbnak tartom. Egyébként volt, hogy nekem is bejöttek skorpiók,mert kihívást jelentett ez a megfoghatatlanság,de hamar rájöttem hogy ez nekem nem jó.

Összegezve,nekem oroszlán lányként, olyan férfi kell aki képes kordában tartani,intelligens, és sokrétű az érdeklődése. Inkább a csendes,visszafogott férfiak tetszenek,aki pont azt képviseli ebből a szempontból,amit én nem.

Megjegyzem az aszcendens és a holdjegy is sokat számít! Nekem pl nyilas az aszcendensem,ezért kevésbé vagyok uralkodó típus,viszont nyitottabbá tesz,és imádok utazni,világot látni, és nagyon széles az érdeklődési köröm. A holdjegyem mérleg, amitől érzékeny vagyok és fogékony a művészetekre, ezenkívül empatikus és hajlok a diplomatikus egyezkedésre. :)

Tehát egy napjegy önmagában nem elég,de ha már ez a kérdés, akikkel el tudnám magam képzelni: szűz,mérleg,vízöntő, akik meg eddig taszítottak: ikrek,nyilas,bak,bika.

Hozzáteszem ez csak a párkapcsolatra érvényes, mert barátságban imádom a nyilasokat,és a bikák is jófejek. :))

2016. aug. 4. 11:43
 7/9 anonim válasza:
Eddig kétszer éreztem azt, hogy szerelmes vagyok,és mint kiderült mindkettőnek szűz volt a csillagjegye. Egyik sem tartott olyan sokáig, de mikor együtt voltunk mindent elborított a rózsaszínköd. Akikkel szintén nagyon jól elvagyok az nekem is a bika és a rák. :)
2016. aug. 4. 12:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Eletem nagy szerelme Nyilas, ex no Kos.
2016. aug. 5. 09:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Leginkább:

-nyilasokhoz az imádni való, kedves szeleburdiságuk,

-mérlegekhez a kifinomultságuk, eleganciájuk és harmonikusságuk,

-és skorpiókhoz az eszméletlen szexuális kisugárzásuk miatt.

Egyébként kimondottan én sem hiszek az asztrológiában, de akik nagyon tetszettek lányok, azok utólag csekkolva 80%-ban ezekbe a csoportokba tartoztak.

23F

2016. aug. 8. 22:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!