Oroszlán nő, bak férfi kapcsolat?
Figyelt kérdés
2016. aug. 13. 01:46
2/9 anonim válasza:
Ez általában egy ragadozó-étel kapcsolatként manifesztálódik. Ilyen esetben érdemes ügyelni rá, hogy a baknak ne legyen olyan fertőző megbetegedése, amely az oroszlánra átterjedhet étkezés közben.
Amennyiben háziállatként akarod tartani mindkettőt, érdemes ügyelni arra, hogy mindig jól el legyenek szigetelve egymástól külön ketrecben, mert az oroszlán nem tudná megállni, hogy meg ne egye a kecskét, ha lehetősége nyílik rá.
3/9 anonim válasza:
A miénk 8 évig tartott, bár alapvetően nem is illettünk egymáshoz. Én még nagyon fiatal voltam, mai eszemmel nem vágnék bele. De a saját életedben neked kell megvizsgálni, hogy van-e közös jövőkép, közös cél, és legalább hasonlóan szeretnétek azt megvalósítani... Nekünk teljesen más volt az értékrendünk.
4/9 A kérdező kommentje:
Második rohadtjo xDDDDD
Harmadiknak pedig köszi szépen! Mi nemsokára 2 éve leszünk együtt, és kezd kissé furává válni a kapcsolatunk,ezért is írtam ide :)
2016. aug. 14. 01:27
5/9 anonim válasza:
Szerintem meg ideális kapcsolat :D Én oroszlán férfi vagyok, két bak barátnőm is volt. Tipikusan elfogadó természetűek. A legjobb barátom is bak, ő is elfogadja a hülyeségeimet (bár érdekes módon, később próbálkozott az egyik exemnél és nem jöttek ki).
6/9 anonim válasza:
Mi pontosan egy honap mulva ünnepeljük a negyvenedik házassági évfordulónkat. Bátran mondhatom boldogan telt. Az egésznek a kulcsa a kölcsönös megértés. Egyik sem okosabb a másiknál !Együtt döntünk mindenről(mindenben).
7/9 anonim válasza:
És Kérdező, hogy érted hogy furává vált a kapcsolatotok?
Amúgy rátok mennyire jellemzőek a horoszkópban megadott vonások?
8/9 anonim válasza:
Oroszlán nő, bak férfi? Jó ég, szakíts vele azonnal! Még két telihold, és az aszcendenseitek miatt kibékíthetetlen ellentétek törnek elő!
9/9 anonim válasza:
Mi a párommal tökéletesen kijövünk vannak veszekedések de rám nagyon tud hatni hiába oroszlán a horoszkópom ugy érzem erősebb és mivel nem hagyja magát semmiben igy én nem tudom elnyomni sem de egyébként már tervezzük a közös életünket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!