Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan jellemeznétek egy...

Hogyan jellemeznétek egy skorpióval a párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Esetleg aki skorpióval, vagy kapcsolatban van vele, mondana tapasztalatot?

2016. júl. 6. 17:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nehéz, mivel nagyon érzelmi ember... Sok mindent el lehet róla mondani, de azt nem, hogy az érzelmeit visszatartja. Velem nem szokott, de másokkal (szülei) elég gyakran veszekszik. De ha kettesben vagyunk, minden egészen más. Megváltozik az egész atmoszférája. Olyankor nagyon jó vele lenni.
2016. júl. 6. 17:34
 2/15 anonim ***** válasza:
62%
Én nem vállalnám be, vízöntő vagyok. Amilyennek én látom a skorpiót: nagyképű, sértődékeny, gyakorlatilag mindig be van sértődve valamin és ezen puffog magában, plusz teljesen váratlan megnyilvánulásai vannak, nem tudod hogyan fog reagálni, vannak olyan jegyek akik ezt tudják tolerálni, de én biztosan nem. Nyilván azért nemcsak horoszkóp alapján döntök, de sok embert ismerek, a skorpiókkal pedig mindig csak baj volt, úgyhogy nem örülnék ha egy ilyen jegyű férfi kezdeményezne nálam, persze kapna egy esélyt.
2016. júl. 6. 17:59
 3/15 anonim ***** válasza:

Skorpio parom volt es en magam is az vagyok. Mindketten eros, dominans jellemek vagyunk, gyorsan felkaptuk a vizet es baromi sokat veszekedtunk. Hamar lenyugodtunk ugyan, de hamar ujra is kezdtuk a vitatkozast.

Szoval skorpiokent mondom, hogy ehhez a jegyhez csak olyan illik, aki elturi, hogy iranyitsak. Persze nem vagyunk teljes diktatorok, de a legtobb skorpio egyszeruen nem viseli el, ha megmondjak, mit csinaljon, olyankor besertodik, duhos lesz, hisztizni kezd stb. Es sajnos gyakoriak a hangulatingadozasok is nalunk. (Nyilvan vannak kivetelek is, kapasbol ne utasitsd el)

2016. júl. 6. 18:16
 4/15 manó1235 ***** válasza:
Én skorpió vagyok a párom vízöntő. Néha eléggé felkapom a vizet és robbanok, de ugyan akkor máskor szívem lelkem a társamé. Mikor össze jöttünk én felkészítettem rá hogy mire számítson. A sértődést és puffogást már kezdem elhanyagolni, néha eléggé féltékeny vagyok. És nálunk inkább az a gond hogy ha rám jön a melankólikus hangulat a páromra is rá ragasztom, vannak olyan napjaim mikor nem látom meg a jót semmiben. Az a "mosd fel a padlóról" szerű időszak. :D Ha vitázni szoktam én is a szüleimmel inkább, az a kiabálós vitázás, a párommal max nem szólunk egy ideig. :) 22/L
2016. júl. 6. 18:48
 5/15 anonim ***** válasza:

Nagyon ragaszkodó, szenvedélyes. Sokat meg tesz egy kapcsolatért.

De ha gond van, azt nem tudja elviselni. Ha a másik fél nem vevő a megoldásra, akkor sokat fognak veszekedni.

Nem szereti a szőnyeg alá söpörni a dolgokat, szeret mindent megbeszélni, megoldani. Mondjuk szerintem ez jó, bár tudom, hogy sokan nem elég bátrak ehhez.

2016. júl. 6. 18:49
 6/15 anonim ***** válasza:
40%
Nehéz dolog. Párosodni nem lehet vele, túlságosan különbözik a génállomány. A farkával tudna izgatni, de az meg mérgező. Ölelkezni se tudtok, hiszen túl kicsi. Inkább rakd be egy terráriumba, és maradjatok barátok.
2016. júl. 6. 20:14
 7/15 anonim válasza:
2-es jól elmondtad, öcsém skorpió, full ugyanez.
2016. júl. 6. 20:18
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
Fura, hogy többen is írták, hogy a skorpió sértődős és duzzog. Szerintem pont nem. Inkább szereti kiadni, ami bántja, ami zavarja. És ezt nem sokan szeretik. Mert sokaknak egyszerűbb nem foglalkozni egy problémával, mint inkább tenni valamit a megoldásért.
2016. júl. 7. 09:08
 9/15 Yog-Sothoth ***** válasza:
11%
Mindig megcsípett
2016. júl. 7. 14:34
 10/15 kecskefészek15 válasza:
Bár a pasim nem skorpió, de én az vagyok, és a skorpiók érzêkenyek meg szenvedélyesek, de nekem van egy olyan skorpió ismerősöm, aki ha dühös, akkor nagyon dühös, és még bunyózik, tehát a skorpiók néha eléggé kimutatják az érzelmüket
2016. júl. 7. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!