Nyilas jegyűek! Ti hogyan jellemeznétek magatokat? ;)
Szia!
Optimista,derüs,jo a humorom,rugalmas,kiegyensulyozott. Nem nagyon szoktam semmin aggodalmaskodni, ugyis tudom hogy mindig megoldom a dolgokat. Altalaban szeretnek az emberek,szimpatikus vagyok masoknak elso benyomasra. Rossz tulajdonsagaim :szeretem a dolgokat halogatni es mindent a utolso pillanatban megcsinalni, elfelejtek dolgokat, szetszort vagyok. A parom szüz,a szöges ellentétem megis jol mrgvagyunk mert jol alkalmazkodom.
Tökéletes jellemzés, szintén nyilas vagyok :) Annyit tennék hozzá, hogy a lelkesedésem amilyen intenzív, olyan hamar jön, és természetesen ugyanilyen gyorsan továbbáll, és kell valami más, új, érdekesebb. Nem bírok megülni a seggemen, pedig szeretem a magányt :D
Eddig ez a legjobb jellemzés amit találtam eddig. Érdemes elolvasni.
"a lelkesedésem amilyen intenzív, olyan hamar jön, és természetesen ugyanilyen gyorsan továbbáll"-igen ez az olykor előbukkanó idealizmusunknak köszönhető :).
Egyetértve az előzőekkel, hozzáteszem, hogy sokszor nyersen mondjuk az emberek szemébe az igazságot, akiknek bár először nem esik túl jól ez, de később sokszor rájönnek, hogy bizony nagyon is igazunk volt.
Óvatosabbnak kellene lennünk emberekkel és nem elhinni könnyen azt, amit a felszínen mutatnak, mert sajnos éppen emiatt csalódunk olyan sokszor. Könnyen szerelmesek leszünk és ezt sajnos nagyon sok, nem tiszta szándékú párunk ki is használja befolyásolásra, illetve megcsalásra. Amiután rájövünk ezekre a szándékokra és arra is, hogy sajnos már rég sokan látták azt körülöttünk, amit mi eddig nem, azután vonulunk vissza és magányosak leszünk. Ezeket az extrém határokat kellene egy kicsit egyenlítenünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!