Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok, jellemeznétek magatokat az alábbi pontok alapján? (lent)
-Kor
-Nem
Foglalkozás (nem muszáj)
-Haj
-Szem
-Testsúly, magasság
-Stílus
-Személyiség
-Hobbi
+Ideál (hogyan jellemeznéd az számodra ideális partnert)
Kor: 18
Nem: Nő
Foglalkozás: Tanuló
Haj: Hosszú barna
Szem: Barna
Testsúly,magasság: 173,55 kg
Stílus: Indie
Személyiség: kedves,vicces,barátságos,őszinte
Hobbi: koncertek,bowling,görkori,röplabda
Nálam plusz pont ha valaki olyan stílusú zenét hallgat mint én.De ha a külsőt és a belsőt nézzük akkor legyen nálam magasabb,sportos,igényes és rövid hajú.Belső tulajdonság: legyen kedves,őszinte megbízható,nem árt ha van humorérzéke és legyen művelt! :)
19
F
tanuló(érettségi után)
fekete
barna
170-180,70-75
nincs
érdekes..
sokféle sport..
nem vagyok se sorozatgyilkos se pedofil se semmilyen rögeszmés elmebeteg hogy legyen 1 ideállom. ..
- XXI. század
- igen!
- ingyenélő
- ...de bűneink miatt gyúlt harag kebledben...
- az egy jó kis horror
- 58 kiló súlytalan, 173 centi alacsony
- szürke kisegér
- empty
- bérgyilkolászat
Ideáll? Hova és ki?
22
kan
admin
barna
barna
190, 83
windows aero
én magam, tőleg meg a viselkedésem függ
rajszolás
nagy picsä, nagy csecs, sok tej,
Kor: 22
Nem: F
Foglalkozás: Elég összetett
Haj: Barna, rövid haj, baloldalt halántéknál két csíkkal ^^
Szem: Barna
M/T: 187/100
Stílus: Rap, bő cuccok (azért persze nem seggkirakós gatya :D )
Személyiség: Eleinte mindenki komolynak tart, aztán rájönnek, hogy nagy "állat" vagyok :D (jó értelemben)
Hobbi: Foci, autó bütykölés, vezetés, vízipipa, olvasás
Ideál: Tök8, az eddigi barátnőim külsőre elég sokfélék voltak. Tudjon szeretni, legyenek közös témáink, oszt' jóság van.
Jajj, dehogy is, csak kíváncsi vagyok, milyen emberek vannak ezen az oldalon! :)
-Kor: 16
-Nem: lány
Foglalkozás (nem muszáj): tanuló
-Haj: vállig ér, frufrum van, és szőkésbarna
-Szem: kékes-zöld
-Testsúly, magasság: 170 cm, 70 kg
-Stílus: nőies, romantikus
-Személyiség: okos vagyok, vicces és kedves. :D Udvarias, a buszon a fiúk helyett is előreengedem az időseket, aztán türelmesen megvárom, amíg ők is betolakodnak elém...
-Hobbi: nincs kifejezetten hobbim, azt csinálom, amihez éppen kedvem van. Különösen szeretek utazni, túrázni, biciklizni, olvasni
+Ideál (hogyan jellemeznéd az
számodra ideális partnert): legyen kedves, vicces, és külsőleg is legyen számomra vonzó. És ne legyen flegma, ne öltözködjön páwásan...
Ez vagyok én. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!