Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok, jellemeznétek magatokat az alábbi pontok alapján? (lent)
-Kor
-Nem
Foglalkozás (nem muszáj)
-Haj
-Szem
-Testsúly, magasság
-Stílus
-Személyiség
-Hobbi
+Ideál (hogyan jellemeznéd az számodra ideális partnert)
-Kor: 25
-Nem: Férfi
Foglalkozás: diplomás munkanélküli (egyelőre, remélem)
-Haj: rövid, sötétbarna
-Szem: zöld
-Testsúly, magasság: 172 cm, 72 kg
-Stílus: hétköznapi, nem feltűnösködő
-Személyiség: közvetlen, empatikus, sértődékeny
-Hobbi: filmnézés, meccsnézés, olvasás
Ideál: mint a 2. válaszoló :-)
Ha már ennyire unatkozok, mert nekem még nincs suli, akkor már kitöltöm ezt poénból is :D.
Kor: 19
Nem: Férfi
Foglalkozás: Tanuló (fősuli)
Haj: Rövid barna
Szem: Barna
Testsúly: 75kg
Magasság: 175cm
Stílus: Metál
Személyiség: Félénk
Hobbi: Játékok
Ideál: Különösebben nincs, aki tetszik az tetszik, aki nem az nem.
- 58
- F
- portás, női zuhanyzó belbiztonság felelős
- nincs
- egy van, a másik üveg
- 100 kg, 167 cm
- bunkó, a lánykákkal mézesmázos csöpögős szemgúvasztós
- szeretem nedves petrezselyemcsokorral elfenekelni Marist, a takarítót, miközben ordítom hogy Pikachu téged választalak!!!
17
F
barna
zöld
85/185-190
nem komoly,lazább
őszinte
passz
alacsony,vékony de nem deszka,olyan csaj aki nem néma hanem egyből visszavág ha beszólnak neki tehát nagy szájú
Kor: 26
Nem: fiú
foglalkozás: szuper titkos
haj: barna, fiúkhoz képest kicsit hosszú, mert gyűlölök fodrászhoz menni, mert mindig beszélgetni kell velük, pedig leszarjuk egymást.
Szem: gyönyörű zöld, nagyik kedvence, ezaz!! :)
Testsúly, magasság: 71 kg, 184 cm
Stílus: lightos színű ruhák, picit oldschhol hip hop, de csak picit
Személyiség: közömbös
Hobbi: kosárlabda, nba minden mennyiségben, zene/hang, mix készítés, szigorúan csak IT könyvek
Ideál: lány, aki nem keresi a konfliktust, és képes csendben lenni anélkül, hogy ezzel bármit is kifejezne. Barna szemű lányok. Valamiért elkábítanak.
kor: 19
nem: nő
foglalkozás: tanuló
haj: félhosszú, szőkésbarna
szem: sötétbarna
testsúly, magasság: 170 cm, 61 kg
stílus: néha szakadt, néha nőies :D
személyiség: vicces, aranyos, türelmetlen, lobbanékony, művészlélek, szentimentális, őszinte
hobbi: könyvek, zene, buli, ének, rajz, mozi
ideál: fekete hajú, sötétbarna vagy zöld szemű, okos, értelmes, őszinte, vicces, játékos, biztonságérzetet keltő
22/f
programozó-matematikus, basszusgitáros
vállig érő szőkésbarna, erősen tépett
zöld
82/197
Hard Rock
nagyon szélsőséges személyiség, néha filózós, néha a legnagyobb baromságokban is benne van, eléggé éretten gondolkozó, de ezt gyakran sikerül eltitkolni
Zene, sör
Hozzám hasonlóan mindenre kapható, jó értelemben bolond, de azért - ha a helyzet úgy kívánja - értelmesen gondolkodó, humoros, gondoskodó... és azért a külső is számít. Ez az elmélet, a gyakorlatban csak az érdekel, hogy szeressem, mint az állat. :)
-Kor: 19
-Nem: Nő
Foglalkozás: Jelenleg tanulok
-Haj: sötét barna
-Szem: barna
-Testsúly, magasság: 165/75
-Stílus: Nőies
-Személyiség: őszinte, barátságos, empatikus
-Hobbi: imádom a macskáimat, így velük foglalkozni is, szeretek rajzolni, zenét hallgatni és olvasni is
+Ideál: Legyen figyelmes, hűséges, őszinte (túlzásba ne essünk persze, hogy ha azt kérdezem, hogy nagyon kövér vagyok-e, ne vágja rá, hogy igen drágám, nagyon kövér vagy :D, ezt inkább arra értem, hogy ha "rosszat" csinált, akkor azt mondja el nekem, ne pedig titkolja). Külsőségek annyira nem fontosak, barna haj és szem a favorit, emellett ha van tetoválása, az plusz pont (nekem is van).
Kor: 22
Nem: Férfi
Foglalkozás: Közmunka, de mentőápoló szeretnék lenni
Haj: Szőke
Szem: Kék
Testsúly, magasság: 66 kg, 171 cm
Stílus: Rocker, átlagos
Személyiség: Őszinte, barátságos, komoly, sokat hülyéskedek. Imádom a történelmet..
Hobbi: Barátnőmmel együtt lenni, olvasás, zenehallgatás.
Ideál: A barátnőm, akit nagyon imádok (L) :) Barna haj, zöld szem, szemüveges, kedves, hűséges, okos és szerény és még sorolhatnám.. Ő az igazi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!