Vízöntőként miért nem sikerül párkapcsolatot kialakítanom?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 09:38
1/10 bollocks válasza:
Mert balf@$z vagy, de ennek semmi köze a csillagjegyedhez.
2/10 A kérdező kommentje:
Látom megjöttek a trollok is, bár a barlangban jobb helyen lettél volna :)
2015. ápr. 17. 09:44
3/10 *Ana Van Der Val* válasza:
Ide le van írva a válasz: [link]
4/10 anonim válasza:
Mert a csillagjegyet figyeled ahelyett, hogy észrevennéd a másik értékeit.
5/10 ASDLKW ADSLKAW válasza:
Mert a földnek a Naphoz viszonyított állásához a születésed pillanatában több figyelmet szentelsz mint a másik embernek önmagának.
6/10 Tom Benko válasza:
Mert komolyan veszed a horoszkópot. Hazugság, csak tönkreteszi az életedet, felejtsd el!
7/10 anonim válasza:
Mert nem könnyű megtalálni azt az embert aki elviseli a fura dolgaidat. Nem vagyunk annyira földhözragadtak és szerintem ez sok embert zavar. (Mint az a kommentekből is kiderül.) :D
8/10 anonim válasza:
Miért nem a nemeddel, a foglalkozásoddal vagy a külsőd leírásával kezded ezt a kérdőmondatot?
"Fiúként/lányként/kőművesként/diplomás ápolóként miért nem...?"
Az emberek 99%-a tudja, hogy az, hogy valaki "vízöntő" az az ég egy adta világon semmit sem jelent. És talán kicsit bosszant is mindenkit, akinek egy ilyen hülyeség körül forog állandóan az agya. Talán ez utóbbi válasz is a kérdésedre...
9/10 anonim válasza:
Egyetertek az eddigi valaszadokkal a horoszkop az egy emberek altal kitalalt tomegbutitas amibol rengeteg penz "jön". Ennek semmi koze a valodaghoz! Egyaltalan nm kell szamitasba venni mert ugyanannyi eselye van annak h eltalaljak az eleted fordulatait mint nm. Nm erre kell tamaszkodni...amugy is a jelenre nizd magad! Foglalkozz azzal h a vagyad megvaloduljon ahelyett h az emberi kapzsisag szulemenyeit bujd!
10/10 anonim válasza:
Én is vízöntő vagyok.Sose volt nőm.Lefeküdtem 2 prostival.Én se tudtam kapcsolatot, ha próbáltam megalázóan viselkedtek.Inkább k.rvázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!