Oroszlán férfi, és szűz nő, összeillenek?
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen a válaszokat.2016. aug. 21. 16:10
3/3 anonim válasza:
Háát nem egyszerű kapcsolat, mert mindkettőnek vannak olyan vonásai, amik a másikat felbosszantják. Én már csak tudom, mert Oroszlán vagyok, és nagyon sok Szűz jegyű van az ismeretségi körömben. Bizonyos dolgaiktól szó szerint a falra tudnék mászni, mert annyira mások, mint az oroszlán gondolkodásmódja. Ilyenkor megpróbálok venni egy nagy levegőt és inkább nem szólok semmit. De rajtuk is látom, hogy időnként marhára felbosszantom őket (nem szándékosan).
Ettől még természetesen lehet belőle egy szuper jól működő hosszú kapcsolat, de mindkettőnek sok türelemre lesz szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!