Nyilas nő, szűz férfi tényleg nem sok jót ígér?
Figyelt kérdés
Nem nagyon hiszek- hittem eddig a horoszkópban. de feltűnt, hogy eszméletlenül vonzódom a szűz férfiakhoz.
Nem azért, mert tudom, hogy ekkor meg ekkor születtek, hanem szimplán megtetszettek vagy nem tudom.
Igazából az utóbbi 7 srác,akihez közöm volt/nagyon megtetszett mind szeptemberben született :O
Mit gondoltok, ez a véletlen lenne, vagy micsoda?
2016. ápr. 4. 20:15
2/6 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy a horoszkóp nem csak napjegyből áll. Lehet a szűzben vagy egyéb földjegyben áll a Marsod, Holdad. Nekem is mindig azok tetszenek, akikről utólag kiderül, hogy rák,halak,skorpió. Rák holdam van és skorpió marsom.
3/6 anonim válasza:
A kérdés semmilyen formában nincs összhangban a tartalommal
4/6 anonim válasza:
én ugyanígy vagyok. eddig csak szűzjegyű barátaim voltak. Van bennük valami titokzatos,megfejthetetlenség...talán ez vonz minket annyira hozzájuk
5/6 A kérdező kommentje:
de. van összefüggés, mivel eddig egyik "projekt" sem végződött sikerrel. igaz, több esetben én voltam az,aki kihátrált a dologból.
utolsó: jaja, igen. valami titokzatosság, de ez már ijesztő :)
2016. ápr. 5. 00:36
6/6 anonim válasza:
Ez bizonyára a Mars és a Hold együttállása miatt következik be. Ez egy olyan energiát küld feléd ami miatt ez a furcsa történések összessége előállt. Véletlenek nincsnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!