Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szűz férfi és Bak nő mennyire...

Szűz férfi és Bak nő mennyire jó páros?

Figyelt kérdés
2015. dec. 29. 17:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

5 éve élek szűz párommal. 9 hónapos a fiunk. Nem szoktunk veszekedni, néha kis vita, durcizás aztán minden rendben. Amúgy tökéletesen megvagyunk. Azonos érdeklődési körök, stb.

Bak nő vagyok.

2015. dec. 29. 18:53
 2/14 Spilerke ***** válasza:
100%
Az teljesen mindegy. Lehetsz szűz, bak, oroszlán, mérleg, rák, róka, malac is, ha közben egy 8 éves szintjén vagy. Semmi köze a horoszkópnak a személyiség kialakulásához. Tudod hogyan alakul ki egy személyiség? Kérdezd már meg a környezetedben lévő bakokat, vagy akár itt is, hogy mennyire jellemző rájuk a horoszkópban leírtak. Én bak vagyok, szerinted jellemző a viselkedésem + hozzáállásom az általánosított bakok-hoz mérve? A jó páros egymást egészítik ki horoszkóptól teljesen függetlenül. De lényegében erre a kérdésre a tökéletes válasz a nem vagy az igen. Az én válaszom az, hogy nem!
2015. dec. 29. 19:58
 3/14 anonim ***** válasza:

Mint szűz első látásra esek szerelembe bak csajokkal.

És mindig katasztrofális vége van.

Pedig papírforma szerint ásókapanagyharang.

Baráti szinten viszont a legjobb barátaim mindig bakok voltak.

2015. dec. 29. 20:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Bak nő vagyok 7 év házasság után valofelben Szűz ferjemtol,KÉT kicsi gyerekkel.De nem hiszem, hogy a horoszkóphoz van köze.
2015. dec. 29. 21:51
 5/14 anonim ***** válasza:

A Bak az, ami tipikusan a Szűzhöz képest inkább magába fojtja a dolgokat. A Szűz hírhedten kritikus nagy szájáról ismert.

Ezt nem nehéz elképzelni, de ha a férfi hajlandó párja nagyobb érzékenységét tolerálni, és olykor természetüktől ellentmondóan felváltva alapozzák meg a kapcsolat érzelmi oldalát - szuper is lehet.

2015. dec. 30. 21:22
 6/14 Theophilius ***** válasza:
32%
A horoszkóp szakértők szerint a legjobb páros a szűz-bak. Az én tapasztalatom is ez, mert volt egy bak barátnőm, akivel kiválóan kijöttem. A szétválásunk oka nem az össze nem illés volt, hanem teljesen más. Azóta is keresek egy bak nőt, de sajnos sikertelenül! A szűzhöz még illik a bika is nagyon jól, állítólag... A tapasztalataim szerint azokkal a jegyekkel soha nem jöttem ki, melyeket nem is ajánlanak a "hozzáértők". Én nem hiszek ebben vakon, de valami biztosan van benne... De az is lehet, hogy a tapasztalataim puszta véletlen egybeesések...
2015. dec. 31. 22:12
 7/14 Tom Benko ***** válasza:
52%
A horoszkóp egy éktelen baromság. Felejtsd el.
2016. jan. 3. 03:44
 8/14 Simike45 válasza:
51%
Szűz szülöttként 50 évet húztam le a Bak férjemmel. Tavaly ment el, a rák győzte le. Nem volt jó házasság, afféle héjanász, pedig az lehetett volna, mert volt valami végzetszerű összetartozás közöttünk, de elszúrtuk, és vele mindkettőnk életét is. Most, egyedül, öregen - csak a töprengés marad, mit kellett volna másképp...?
2016. jan. 3. 21:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mit számít a horoszkóp? Persze biztos a horoszkóp miatt lenne veszekedés... hókuszpókusz hülyeség. Ha kedves rendes jól kijöttök egymással és mindenki megfelel a másiknak akkor minek ide horoszkóp? Persze ha valaki januári a másik mondjuk májusi akkor már nem lehet együtt? Emberek használjátok a fejeteket. Lehet hogy ezért utálkodást fogok kapni de ne legyetek már ennyire megvezethetők....mi ez a marhaság most komolyan
2016. jan. 5. 10:46
 10/14 Kamu Kaze válasza:
72%
Jó. Sokkal jobb, mint egy szűz lány-kecskebak páros. Bár, arra is van igény,állítólag...
2016. jan. 5. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!