Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák férfi és nyilas nő milyen...

Rák férfi és nyilas nő milyen páros hosszútávon?

Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 09:03
 1/9 anonim válasza:
64%
Ismerek olyan párost akik hosszú évek óta együtt vannak és a férfi rák a nő meg nyilas. De ez nem a horoszkóptól függ úgysem.
2015. jún. 29. 10:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Egy ideig full érzelmesség az egész kapcsolat, még a szex is, ugyanakkor rengeteg türelem kell a rák férfihoz többek közt azért is, mert nagyon későn érő típus. Min. 40 év felettit javaslok csak.

A Rák férfi eléggé hajlamos a megcsalásra, de főleg akkor, amikor egy erősen rámenős nő csap le rá akkor is, ha kapcsolatban van. Innen is látszik, hogy mennyire éretlen a Rák pasi.

A legdiktatórikusabb nők tudják csak maguk mellett tartani hosszabb távon, a Ráknak nagyon nem valóak az olyan hölgyek, akik érdektelenül, tisztán szeretnek, szerelmesek és demokratikusak, igazságosak, csakis és csakis a jóval keményebbek.

2015. jún. 29. 20:20
 3/9 anonim ***** válasza:
2-es: jómagam "rák" jegyben született férfi volnék, és amit írsz, szerintem marhaság. Már bocs.
2015. júl. 4. 10:35
 4/9 anonim válasza:
Már bocsi, de ez marhaság! A kapcsolat valóban sanszos, hogy nem lesz hosszú életű, de, hogy ez a rák csillagjegyen múlna, azt erősen kétlem! A rák érzelmes, odaadó és ragaszkodó! Igaz, hogy túl érzékeny és sértődékeny is, ugyanakkor a végletekig kitartó és megbocsátó! A nyilas viszont vadász! Ha nagy a szerelem, akkor eltarthat évekig is, de előbb-utóbb vége lesz! Mivel magából indul ki, ezért féltékeny! És, ha még el is tűröd a féltékenységi rohamokat, előbb-utóbb, akkor is szakad a cérna, ha másért nem, akkor ő fog keresni egy olyat, akire nem kell féltékenynek lennie! Egy olyat, akire azért nem kell féltékenynek lennie, mert kb. úgysem kell senkinek!
2015. júl. 7. 02:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem van egy iker testvérem és mindenben (de tényleg MINDENBEN) tökéletesen az ellentétem.

Amúgy jó a kapcsolatunk..

Ebből kiindulva, nem számít, hogy milyen csillagjegyű az ember.

2015. júl. 16. 09:41
 6/9 A kérdező kommentje:

"Mivel magából indul ki, ezért féltékeny! "

máármint ki a féltékeny? mert...

2015. júl. 17. 10:16
 7/9 anonim válasza:
A nyilas féltékeny! Volt olyan barátunk, aki rárontott a férjemre, hogy egy héten egyszer, reggel ugyanazzal a busszal megy dolgozni, mint az ő barátnője! Hozzáteszem: vidéken lakunk, óránként jár a busz! 13 évvel ezelőtt volt egy barátom (nyilas), aki szó szerint nekiment egy pasinak, mert rám nézett! Állandóan jelenetet rendezett, az utcán, a kollégáim miatt (300 emberrel dolgozom együtt, akiknek a 98%-a nő, mégis talált egy biztonsági őrt, akire féltékenykedhetett, csak, mert fiatalabb, volt, mint 40!)! Aztán szakított velem, mert összejött az egyik kolléganőjével. Mielőtt jönne a piszkálódás: nem az bánt, hogy szakított, én már egy hete kerestem a megfelelő időt, alkalmat, így csak megkönnyítette! Ami engem bántott, hogy nem volt benne tisztesség előtte szólni! Ja, és megkímélt volna egy heti gondolkodástól (mert nem akartam megbántani)! Pedig én nem is vagyok rák, de nagyon jól ismerem a jegyet!
2015. júl. 19. 02:16
 8/9 A kérdező kommentje:

Akkor jól értettelek, és most már egyértelmű az is, hogy mennyire félre ismered a nyilas jegyűeket. De sebaj.

Talán az az 1-2 nyilas tényleg olyan, volt, mint írod, de ezek egyáltalán nem jellemzőek a többségre.

Főleg a nyilas nőkre nem, te meg ráadásul pasikról írsz, ha jól veszem ki.

A féltékenység így szó szerint távol áll egy nyilastól... Nem szeret féltékenykedni, ilyen baromságokkal őrölni magát. Ha féltékenységet kezd érezni, akkor azt is érzi, hogy abban a kapcsolatban valami nem stimmel, akár a részéről, akár a másik részéről. Egy nyilas nem fog szenvedni egy kapcsolatban, szóval ha leesik neki, hogy nem oké, akkor inkább még idejében szakít, minthogy tovább építse a légvárakat. Így a féltékenység sem játszik.

(Kivéve ha még fiatal, 30 év alatti, vagy pedig túl tapasztalatlan, mert akkor azért több esélyt ad a kapcsolatnak, akkor tovább szenved benne, esetleg féltékenykedhet is. De aztán később élete legjobb döntésének fogja tartani, hogy végre kiszállt belőle, később már nem jobban választ, hamarabb kilép ha rossz, és max. szóvicc szintjén féltékenykedik.)

Esetleg az ismerőseidnél még az játszhat, hogy vagy nagyon a jegy elején születtek (nov. 22, 23, 24), mert bennük még elég sok a skorpió vonás, a skorpiók pedig híresen féltékenyek.Vagy az aszcendensük nem túl kedvező.

És még valami, írtad, hogy "A rák érzelmes, odaadó és ragaszkodó!" Látod, pont ezek azok, amik a nyilas jegyű nőkre is jellemzők. Emiatt érezem, hogy működhet közöttük, mert kb ugyanaz a céljuk a kapcsolatban.

Viszont a rák sértődékenysége és nyilas játékossága, meggondolatlan tréfa célzatú kijelentései nem tudom mennyire férnek meg, ha párkapcsolat a szitu... (Bár ha mindkettőnek benőtt már a feje lágya és ismerik asaját hibáikat, akkor talán nem gond.)

Ezért tettem fel a kérdést, hogy aki ilyen páros egyik tagja (és felnőtt, nem valami tini, vagy huszonéves), az leírná a tapasztalatát...

Apropó, kitartás és megbocsátás... Láttam már pár házasságot szétmenni a rák fafejűsége és meg nem bocsátása miatt. Igaz azokban nem nyilas volt a másik fél. De nem a másik fél volt csak a ludas, mint ahogy azok a rákok előadták.

És említetted még, hogy a nyilas egy vadász. Hát annyiban biztos, hogy nem egy olyat választ, aki úgysem kell senkinek! Eléggé megválogatja, hogy kivel áll le. Nem sok mindenki jön be neki. És ha már vadász, olyat választ, aki tetszik neki.

2015. júl. 20. 09:10
 9/9 A kérdező kommentje:

*elírás:

később már jobban választ, hamarabb kilép

2015. júl. 20. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!