Rák férfi és nyilas nő milyen páros hosszútávon?
Egy ideig full érzelmesség az egész kapcsolat, még a szex is, ugyanakkor rengeteg türelem kell a rák férfihoz többek közt azért is, mert nagyon későn érő típus. Min. 40 év felettit javaslok csak.
A Rák férfi eléggé hajlamos a megcsalásra, de főleg akkor, amikor egy erősen rámenős nő csap le rá akkor is, ha kapcsolatban van. Innen is látszik, hogy mennyire éretlen a Rák pasi.
A legdiktatórikusabb nők tudják csak maguk mellett tartani hosszabb távon, a Ráknak nagyon nem valóak az olyan hölgyek, akik érdektelenül, tisztán szeretnek, szerelmesek és demokratikusak, igazságosak, csakis és csakis a jóval keményebbek.
Nekem van egy iker testvérem és mindenben (de tényleg MINDENBEN) tökéletesen az ellentétem.
Amúgy jó a kapcsolatunk..
Ebből kiindulva, nem számít, hogy milyen csillagjegyű az ember.
"Mivel magából indul ki, ezért féltékeny! "
máármint ki a féltékeny? mert...
Akkor jól értettelek, és most már egyértelmű az is, hogy mennyire félre ismered a nyilas jegyűeket. De sebaj.
Talán az az 1-2 nyilas tényleg olyan, volt, mint írod, de ezek egyáltalán nem jellemzőek a többségre.
Főleg a nyilas nőkre nem, te meg ráadásul pasikról írsz, ha jól veszem ki.
A féltékenység így szó szerint távol áll egy nyilastól... Nem szeret féltékenykedni, ilyen baromságokkal őrölni magát. Ha féltékenységet kezd érezni, akkor azt is érzi, hogy abban a kapcsolatban valami nem stimmel, akár a részéről, akár a másik részéről. Egy nyilas nem fog szenvedni egy kapcsolatban, szóval ha leesik neki, hogy nem oké, akkor inkább még idejében szakít, minthogy tovább építse a légvárakat. Így a féltékenység sem játszik.
(Kivéve ha még fiatal, 30 év alatti, vagy pedig túl tapasztalatlan, mert akkor azért több esélyt ad a kapcsolatnak, akkor tovább szenved benne, esetleg féltékenykedhet is. De aztán később élete legjobb döntésének fogja tartani, hogy végre kiszállt belőle, később már nem jobban választ, hamarabb kilép ha rossz, és max. szóvicc szintjén féltékenykedik.)
Esetleg az ismerőseidnél még az játszhat, hogy vagy nagyon a jegy elején születtek (nov. 22, 23, 24), mert bennük még elég sok a skorpió vonás, a skorpiók pedig híresen féltékenyek.Vagy az aszcendensük nem túl kedvező.
És még valami, írtad, hogy "A rák érzelmes, odaadó és ragaszkodó!" Látod, pont ezek azok, amik a nyilas jegyű nőkre is jellemzők. Emiatt érezem, hogy működhet közöttük, mert kb ugyanaz a céljuk a kapcsolatban.
Viszont a rák sértődékenysége és nyilas játékossága, meggondolatlan tréfa célzatú kijelentései nem tudom mennyire férnek meg, ha párkapcsolat a szitu... (Bár ha mindkettőnek benőtt már a feje lágya és ismerik asaját hibáikat, akkor talán nem gond.)
Ezért tettem fel a kérdést, hogy aki ilyen páros egyik tagja (és felnőtt, nem valami tini, vagy huszonéves), az leírná a tapasztalatát...
Apropó, kitartás és megbocsátás... Láttam már pár házasságot szétmenni a rák fafejűsége és meg nem bocsátása miatt. Igaz azokban nem nyilas volt a másik fél. De nem a másik fél volt csak a ludas, mint ahogy azok a rákok előadták.
És említetted még, hogy a nyilas egy vadász. Hát annyiban biztos, hogy nem egy olyat választ, aki úgysem kell senkinek! Eléggé megválogatja, hogy kivel áll le. Nem sok mindenki jön be neki. És ha már vadász, olyat választ, aki tetszik neki.
*elírás:
később már jobban választ, hamarabb kilép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!