Miért van ennyi negativ megiteles a skorpiokrol?
Figyelt kérdés
A skorpio csillagjegyrol, rengeteg negativ megiteles van, de miert? En is skorpio vagyok egyebkent, sok tulajdonsag leir engem.. Megsem tartom magam sotet jegyunek..2016. febr. 10. 16:41
21/26 anonim válasza:
ismerem az ororszlánokat is, ők nagyon ragaszkodnak azokhoz a dolgokhoz, melykhez értenek, például van olyan oroszlán, amelyik elég jól ért az asztrológiához, de volt olyan rűk ismerősöm is
22/26 anonim válasza:
rák, bocsánat, azt mondják egyébként, hogy a rák a legnőiesebb jegy, a kos pedig a legférfiasabb, de ezt nem tudom mennyire hiteles forrásból tudom
23/26 anonim válasza:
volt már egy mérleg és egy kos főnököm is, őket nagyon nehéz volt együtt kezelni, mert nagyon különbözőek voltak
24/26 anonim válasza:
Már nem vagyok olyan nagy asztrofun mint régen, de azért nagy vonalakban (már nem érdekel mindenki ascendense, holdjegye stb..) még figyelem a jegyeket . Engem bírnak a skorpiók és én is bírom őket , de a legszendébbarcú és legyszerényebbnek kinéző skorpió is nagyon tudja a saját malmára hajtania vizet. Mindent úgy rendez hogy neki legyen kényelmes és megfelelő.
25/26 anonim válasza:
a skorpió ritkán fehéríti a fogait és nem is sminkeli jól magát, ráadásul még szerintem időnként nagyképű is, meg aztán nem mindig olyan a napja, amitől a személyiségét el lehetne viselni, nincsen neki olyan diplomája, amibe beletörölheti az ember a fenekét és még rengeteg minden van
26/26 anonim válasza:
a heteroszexuálisok mindig összekeverik a női és a férfi skorpiót, szinte megkülönböztethetetlenek, iszonyú kínos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!