Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért van ennyi negativ...

Miért van ennyi negativ megiteles a skorpiokrol?

Figyelt kérdés
A skorpio csillagjegyrol, rengeteg negativ megiteles van, de miert? En is skorpio vagyok egyebkent, sok tulajdonsag leir engem.. Megsem tartom magam sotet jegyunek..
2016. febr. 10. 16:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
62%
Csak azért van annyi rossz vélemény róluk, mert ők az egyik legnagyobb sz.rkavarók. S ha valaki azt meri mondani, hogy dehát vannak kivételek: Igen, vannak, de az max. 100-ból 1 DB!!!
2016. febr. 11. 13:18
 12/26 anonim ***** válasza:
1-7-es válaszolónak üzenem, hogy már voltam közeli szemtanúja halak-sporpió házasságnak éveken át, egy egész katasztrófa az egész, a többi családtagot teljesen kicsináljátok a rengeteg cirkuszaitokkal, feszültségeitekkel, őrület, hogy miket műveltek.
2016. febr. 11. 14:41
 13/26 anonim ***** válasza:
12 Azért nem hiszem, hogy egy példából kellene kiindulni, a Halak szerintem nagyjából oké, csak kicsit érzékeny, más gondom nincs velük, párkapcsolatban nem örülök neki. De az igazat megvallva, ha egyedül lennék, bármelyik jegyet kipróbálnám, nem eszerint döntenék.
2016. febr. 11. 15:29
 14/26 anonim ***** válasza:

"Csak azért van annyi rossz vélemény róluk, mert ők az egyik legnagyobb sz.rkavarók."

A másik meg a Szüzek, az én tapasztalatom szerint. Ott is akad persze kivétel.

A Skorpió vonásokat viszont csípem az ismerőseimben. Innen is látszik, hogy kinek mi.

2016. febr. 11. 15:37
 15/26 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, pont ilyesmiket vartam, mikor kiirtam a kerdest, szoval mentek a zol pacsik
2016. febr. 12. 13:30
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem volt olyan munkatársnőm, akit gyűlölt mindenki, mert skorpió volt és olyan beosztást kapott ahol dirigálhatott, nagyon okos csaj volt és totál visszaélt a főnöki köreivel, mindenkivel fölényeskedő volt, közben meg a felszínen mosolygós és elvárta volna, hogy kindenki dolgozzon helyette, tök utálták azok, akik pedig imádtak dolgozni és kedvesek voltak és aranyosak, én is skorpió vagyok, nekem történetesen nem volt a felettesem közvetlenül, de a többiek baromi pipák voltak rá, állandóan a vécén sírtak, én csak azért jegyeztem meg magamnak, mert én is skorpió vagyok
2016. febr. 14. 18:58
 17/26 A kérdező kommentje:
O ez erdekes:DD Bar skorpiok kozott is lehetnek hatalmas vegletek, koszonom a valaszt neked is:))
2016. febr. 15. 19:39
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy sötét vagy hogy nem éppen a legkedvesebb vagy nem éppen a legjobb szándékúbb ember.

Hanem az a baj, hogy annyira rossz és gonosz tud lenni, hogy direkt árt másoknak. Élvezi, ha másnak valami nem sikerül, ha másnak valami fáj.

Igazságérzete is rettenet rossz, önző, mindent magának akar és nem általlik átgázolni más jó embereken.

Van sok más jegy is, akik szeretnek győzedelmeskedni mások felett, pl. a Kos. Na ők is képesek nagy ravaszságokra, de ők a végén jobban képesek elismerni, ha a másik jobb.

Vagy az Ikrek is képes felidegesíteni bárkit, de ő meg egyáltalán nem rosszindulatú, mint a Skorpió. Az Ikrek élvezi a konfliktust, a versengést, ez élteti és nem az, hogy a másikat földbe döngölje, hogy annak valami fájjon, nem, hanem maga a küzdelmes kommunikáció. Az Ikrek nem rossz, csak zavaró.

Vagy az Oroszlán. Na ő is mindig első akar lenni. De ő meg inkább csak olyan versenybe száll be, ahol tuti nyer. Ahol nem nyerne, ott odaböfög valami csúnyát és lerí róla az irigység, viszont nem tervel ki nagy gonoszságokat, hogy megfúrja a másikat, hanem elhúzza a csíkot.

De a Skorpió addig addig ténykedik, hogy neki minden klappoljon, míg közben másokat kihasznál, szivat, megbánt, stb...

2016. febr. 16. 18:17
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Mondok is egy konkrét példát:

Egy skorpió barátosném... Hát ugyan barátnak titulálja magát, de nyilván tudom, hogy az érzései nem tiszták :)).

Szóval csak jópofizik, nekem meg még nem volt kedvem vele nagy vitába szállni vele. Irigy rám a csaj, bár semmi oka rá, munkában és szerelemben is szerencsésebb nálam, talán csak annyi, hogy én nem vagyok olyan dagadt, mint ő, de szép azért én sem vagyok.

A konkrét példa pedig:

Nekem nem volt munkám. Sosem kértem, hogy segítsen találni. Úgy gondolom, hogy ha valaki tudja, hogy nincs munkám, úgyis segít, ha tud. Legalábbis én mindig eszembe tartom, hogy kinek miben tudnék segíteni, és ha látok/hallok valami hasznosat, akkor segítek bármiben, anélkül, hogy kérnék, ezért én magam sem szoktam direkt kérni ilyesmit.

És ez a csaj eljátszotta, hogy ő segít... párszor küldött néhány hirdetést olyan újságból, amiről tudja jól, hogy rendszeresen olvasom magam is.... És amúgy sem nekem passzoló hirdetéseket ajánlt. Ez még semmi.

Történt, hogy meghirdetett egy állást az ő munkahelye. Pont nekem lett volna szakmába vágó, éppen csak az volt az egy hiba, hogy csak 6 órás meló lett volna. De még az is jobb a semminél, vele is többször beszéltünk ilyesmiről...

És ez a kedves barátnőm egyszer mesélte, hogy jajj, most kapott egy új feladatot, a cégnél neki kell előválogatni a pályázókat, blabla. Kérdeztem, hogy milyen munkakör... Szépen nyájasan mesélt róla, tudta, hogy minden pontban rám illene az egész, de még csak véletlenül sem kérdezett meg hogy engem érdekelne-e... Direkt csinálta, mert neki élvezet volt látni, hogy nekem milyen rossz állás nélkül.

Még csak annyit sem mondott, hogy te szerencsétlen küldj te is önéletrajzot, hazudhatta volna, hogy ha tud segít. Nem, hogy ezzel éreztetni akarta hatalmát, és jelzeni, hogy kár is pályáznom, úgysem engedi a főnökei elé az anyagomat.

Hát ilyen egy Skorpió.

Mit tett volna egy más jegyű ember?

Lehet tippelni...

2016. febr. 16. 19:02
 20/26 anonim ***** válasza:
jaj, az a helyzet, hogy én alig tudom, hogy a többi munkatársam milyen jegyű, csak azokról tudom, akikkel baj van általában, volt egy nagyon lekiismeretes csaj, aki nagyon sokat melózott mindig és talpraesett is volt, az a csaj kos volt, a másik meg, aki a skoprpiót utálta nem tudom, talán bika, de a többieket tényleg nem tudom, nehéz megjegyezni mindenki születésnapját, ha sok az ember munkatársa
2016. febr. 16. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!