Miért van ennyi negativ megiteles a skorpiokrol?
én Halak vagyok a skorpió sokban hasonlít hozzám én kedvelem a skorpiókat és szeretek velük dugni mindketten jók vagyunk az ágyban :)
2016. febr. 10. 16:52
Mert sok barom bexopja,hogy van értelme a horoszkópnak.
2016. febr. 10. 16:54
3/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolso. Sok barom? Ha mar csak az iraskepedet nezzuk is szar ember vagy, arrol meg mar ne is beszeljunk, hogy ezoteria kategoriaban minek nezelodsz, ha nem hiszel benne? En igen es? Attol nem vagyok barom, ez a sajat szegenysegi bizonyitvanyod. Elhiszem hogypofazni akarsz, mert eloben mindenki leszarja a velemenyedet, vagy ilyesemi lehet a helyzet te elettelen degeneralt, szar :):)
Hát igen, nekem csak negatív tapasztalataim vannak a skorpiókkal kapcsolatban, nincs egyetlen skorpió sem a baráti körömben. Nemrég született egy unokaöcsi, aki egyenlőre még nagyon jó fej és nem hozza az általános skorpió tulajdonságokat :) Nekem a véleményem róluk röviden: sértődékenyek, főleg baromságokon, szeretnek beszólogatni ok nélkül, nagyon magabiztosak, ami kifelé inkább nagyképűségnek hat, soha nem vallanák be ha nincs igazuk, baromi nehéz velük kijönni, mert nem tudod, hogy éppen mikor kattannak be és sértődnek be megint. Bocs egyébként, de egy vízöntő szemében ilyen a helyzet, ha skorpióval találkozunk.
2016. febr. 10. 17:40
De amúgy a komment amit ideírtál, na az a tipikus skorpiós, bekattanós komment, ha valaki felidegesít, akkor odamarsz egyet, iszonyúan eltúlozva az egész problémát és a reakciódat, nekem ez ijesztő és nem keresem az ilyenek társaságát, pedig amúgy igazad van, én sem értem minek írogat ide valaki, ha nem érdekli ez a téma, de attól még nem kezdem gyalázni 4 soron keresztül.
2016. febr. 10. 17:43
6/26 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, sajnos, vagy nem sajnos ilyen vagyok, viszont neked megkoszonom az ertelmes valaszt, pont ilyeneket vartam. Engem is jellemez minden tulajdonsag amiket leirtal, szoval igen, ez igy ertheto.. De sok csillagjegynek vannak rossz tulajdonsagai.. Akkor miert ez van a legrosszabbnak titulalva?
nem te vagy.. sok helyen olvastam hogy mi Halak hazudósok vagyunk kétszínűek depressziósok a nagy mártírok és mindenkit megcsalunk fűvel fával és nekünk sose jó semmi sem :D (jó néha van benne egy kettő igaz dolog, de sokszor túlzásba viszik) viszont mi vagyunk az egyik legnagyobb "színészek" :D
2016. febr. 10. 19:19
Mert szélsőséges, kiszámíthatatlan reakciók is jellemezhetik őket.
Vizes jegy, tehát eleve erős az érzelmi vonal, ami egy elég ingoványos terület, főleg annak, akinek a személyiségében ez kevésbé hangsúlyos. Hozzáteszem, társadalmunkban a "vizes" tulajdonságok eleve nem kapnak túl nagy hangsúlyt, így összességében sokaknak ijesztő lehet.
Mindhárom víz jegy jó az érzelmi manipulálásban, de a három közül a Skorpió a legvérmesebb, legtüzesebb.
2016. febr. 11. 05:41
9/26 anonim válasza:
A mostani szerelmem skorpió én bak nő vagyok.
Van skorpiós tulajdonsága persze de valahogy nekem tetszik hogy nem lehet kiszámítani. IQ kérdése is sok minden.
Amit észrevettem hogy gyakran vannak hangulat változásai hol az egekben hol a mélyponton van ez kicsit furcsa benne. De ez nem is biztos hogy asztrológia. Viszont kedves segítőkész féltő és feltekenykedő 😊 Ami nekem imponál.
Összességében nem tudok rosszat mondani.
2016. febr. 11. 08:59
Kedves kérdező! Örülök, hogy nem bántottalak meg a véleményemmel .Az egyik dolog, ami eszembe jutott, hogy az aki felismeri valamilyen negatív tulajdonságát, az változtatni is tud rajta, bármilyen jegyben is született az illető. Úgyhogy az általam vázolt valóban nem túl vonzó tulajdonságokon te magad is tudsz változtatni. Minden jegynek vannak rossz tulajdonságai és nem is mindig könnyű eldönteni, hogy egy tulajdonság egyértelműen rossz, vagy jó. Én vízöntő vagyok, ami igencsak szélsőséges jegy és saját tapasztalatból tudom, van akinek ez teljes mértékben elviselhetetlen, míg másoknak nagyon is bejön. Biztosan a skorpió szeszélyessége is vonzó lehet valakik szemében.
A bak válaszadónak pedig üzenem, hogy szerintem a bak és a skorpió kiváló párost alkot, számomra éppen ez a két legtaszítóbb jegy, viszont ismerek ilyen párt a rokonságból, több, mint 40 éve házasok, szerintem remekül kiegészítik egymást.
2016. febr. 11. 11:48
Kapcsolódó kérdések: