1/17 anonim válasza:
félelmetes állatok, amilyen kicsi, olyan veszélyes.
ha afrikában jársz nem árt vigyázni, vastag, bőr cipőt felhúzni, de még azt is átszúrhatják.
kerüld őket!
röviden ennyi, ha jobban érdekel, akkor wikipédia, ott minden fenn van!
szép estét!
2/17 anonim válasza:
Mire gondolsz? Állatra, zenekarra, vagy egyiptomi uralkodóra?
3/17 t_GaRami_a válasza:
A horoszkópra gondol, szóval besült kiskrapekok.
4/17 A kérdező kommentje:
srácok nem véletlen a horoszkóp kategóriába írtam, azért legyetek már ennyire figyelmesek :)
2014. szept. 8. 06:22
5/17 manó1235 válasza:
Én skorpió vagyok a legtöbb ember utál és szemétnek tart, nem bírom ha sértegetnek, és hamar ideges leszek, féltékeny típus vagyok.. a nagy szerelmeket nehezen felejtem el és évekig képes vagyok nyalogatni az ilyen sebeimet. 20/L
6/17 anonim válasza:
Ismerek kettőt. Rendkívül hirtelen haragúak, sértődékenyek, csípős nyelvűek, észre sem veszik, ha megbántják az embert, és mindig a rosszat feltételezik az emberről.
7/17 anonim válasza:
Én is skorpió vagyok. Az égvilágon semmi köze a horoszkópomnak ahhoz, amilyen vagyok. Ja és a 3. "krapeknak" üzenem, hogy kezdjen el ismerkedni az irónia fogalmával. 22F
8/17 A kérdező kommentje:
bocsi, nem akarok kötözködni, de mielőtt feltettem volna a kérdést nézegettem hasonló kérdéseket a témában és szinte mindegyik kérdés alatt volt 3-4 ilyen "poénos"nak szánt komment, hidd el nem vicces. :) nem adnak választ a kérdésre, s annyi eszük sincs, hogy megnézzék melyik kategóriában vannak.
2014. szept. 8. 19:59
9/17 A kérdező kommentje:
a többieknek köszi az értelmes válaszokat! :)
2014. szept. 8. 20:00
10/17 anonim válasza:
Akkor kérdező neked is üzenem, hogy ismerkedj meg az irónia fogalmával... tökéletesen tudják, hogy melyik kategóriában vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!