Mi a velemenyetek a skorpiókrol? Foleg a lanyokrol?
Az első pár randin megvallom zavartak a karmos tapogatólábai, viszont szexben kimondottan vadító dolgokra képesek azok a csáprágók... ki-ki fantáziájára bízom.
És szivy... (koszy, brrrrr)
Én is skorpió vagyok, mégis, amit neten, horoszkópból olvasok a skorpiókról, az egyáltalán nem illik rám.
Azt mondják, hogy a skorpiók különlegesnek érzik magukat és, hogy nagyszájúak. Hát, én pontosan az ellentéte vagyok ennek.
skorpió pasiról tudok többet: hajtott rám, nyomult nyomult 100.rel különcködött, ezoterikus nyelven beszélt, mint valami szektavezető, és kb minden csajnak azt mondta de szép vagy, te vagy a legszebb, engem eleinte vonzott, de aztán kiismertem és már menekültem volna jó messze, amikor is elkezdett szivatni, egyébként addig lovagias volt még most is lovagias, a barátjával jöttem össze, nos engem és a barátját is elkezdett szivatni és pletykákat terjesztett rólunk, ragaszkodó pasi, okos, csomó nyelven beszél de imádja összeugrasztani az embereket
skorpió barátnő: évekig volt a Legjobb Barátnőm, de már kellemetlen volt, amikor napi 5 ször hívott 23.00 után is szóval már kész voltam, éveken át ugyanazt a pasit szerette reménytelenül, mindig kiszúrta ha hazudok, vagy füllentek valami apróságot, de mindig adott egy csomó pénzt, mert tudta hogy szegény vagyok ő meg gazdag, nagyon divatos csaj volt, egyfolytában a szexen járt az esze, és szerette a metál zenét.
Utolsó válaszoló, okosan majd kerülni fogsz minden Skorpió csillagjegyű embert.
Sőt, amikor gyerekeid lesznek, őket is igyekszel óvni a Skorpió csillagjegyű gyerekektől.
*taps*
Gratulálok, okosak vagytok hogy ilyesmiben hisztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!