Mi a véleményetek egy szűz csillagjegyű lányról?
Sok tényező függvénye ez, én pl. tűtön-vizen át típus vagyok mások véleményétől függetlenül:) inkább a genetika,a háttér,a múlt,a jövőkép és az ideák meghatározók, mintsem a csillagjegy.
egy szűz jegyű nő
Hú, amit a szűz csillagjegyű fiú írt, az rám is érvényes.
Szűz csillagjegyű nő
Én is szűz jegyű vagyok annak minden borzalmával együtt.
A csillagjegynek két szélsősége van, a kaotikus rendetlen, vagy a kényszeresen pedáns - nálam váltja egymást ez a kettő.
És én is mindig mindenben tökéletes akarok lenni - lehetetlen küldetés... Sokáig tudok rágódni mások véleményén.
Érdekesség, hogy azt olvastam, hogy ha van vki, aki fel tudja perzselni a szüzet, akkor vadmacska lesz belőle, ezen jót mosolyogtam, amíg nem találkoztam a tűt jegyű oroszlánnal :))).
én egyáltalán nem akarok megfelelni másoknak, magamnak viszont nagyon is. erős vagyok, vasakaratú, nálam is néha nagy a rendetlenség, amit viszont nem viselek el. kitartó is vagyok.
szűz nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!