Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek egy szűz...

Mi a véleményetek egy szűz csillagjegyű lányról?

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 19:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Nekem az a furcsa ebben az asztrológiásdiban hogy tulajdonképpen minden csillagjegynél viszonylag széles körben értelmezhető dolgokat írnak le, lényegében bármelyik csillagkép lehet bármilyen, de arra gondosan ügyelnek hogy más szavakkal és jelzőkkel határozzák meg. Aztán aki hisz benne az kiragadja a saját csillagképéből azokat a dolgokat amik rá is értelmezhetőek és tadáá

Azon nem gondolkoztatok még hogy aki hisz benne annak bejön aki nem annak pedig nem?Vajon melyik oldal az elfogult általánosságban? Szerintem ezt a 'hisz' szó eldönti.Igaz nem sok értelme van bárkit is győzködnöm bármiröl, de már mind1 már leirtam :D

2011. okt. 10. 22:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Minden csillagkép ugyanaz, más értelmezésekben.
2011. okt. 11. 00:26
 13/14 anonim ***** válasza:
A kínai leegyszerűsített még nevezhető valaminek, de ez.
2011. okt. 11. 00:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Az, hogy illik hozzám! :)

Bika fiú

2011. okt. 11. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!