Mi a véleményetek a szűz jegyben született nőkről?
Tetszeni fog, ha általánosítanak?Vagy ha páran leírják a tapasztalataikat egy számodra idegen emberről?Ezekből magadra veszed majd a jó, és a rossz tulajdonságokat?Ezért érdekel?
Akkor én semmit.
Ez a gyakorikérdések.hu-ahol szabad kérdezni,nem? Akár rólam akár másról van szó!
Úgy látom bal lábbal ébredtél...
Én csak szóltam.Ha okosabb lettél az itteni válaszoktól, akkor bocsáss meg.Csak kb te vagy a 436785583937-ik, aki ilyet kérdez, és értelmetlenül.
De kérdezz csak.:)
Én magam lány vagyok, és a szűz jegy szülötte. Szívesen válaszolok neked bármire ezzel kapcsolatosan, de így hirtelen nem tudom, mire vagy kíváncsi.
Ami most hirtelen eszembe jut magamról, hogy apróságokon órákat, napokat tudok rágódni, ám a nagyobb kaliberű, zúzós dolgokon hamar túlteszem magam. Nagyon sokat kritizálok, viszont próbálom kevésbé bántóan tenni.
Mondok azért jót is; ha valaki beteg a környezetemben, képes vagyok lemenni a földről, hogy segíteni tudjak rajta, és hogy jobban érezze magát.
...remélem valamit segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!