Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a Skorpiókról?

Figyelt kérdés
Troll válaszolók kíméljenek (bár égethetitek magatokat, nekem mindegy)!

2015. márc. 8. 19:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Csípnek mint a fene
2015. márc. 8. 19:28
 2/16 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy nő, vagy férfi.
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Fájdalmas a szúrásuk. Szerencsére halálos mérgűvel még nem futottam össze.
 4/16 opened paradise válasza:
Csak magamat ismerem a skorpiókból.
2015. márc. 8. 19:29
 5/16 anonim válasza:
94%
még nem találkoztam egy skorpióval sem szerencsére, de állítólag minél kisebb az olló annál erősebb a méreg
2015. márc. 8. 19:30
 6/16 anonim válasza:
62%

Egyik exem skorpió.

Akaratos, agresszív, erőszakos volt (szexuális és minden egyéb téren is- teljesen kisajátított, ha valaki csak rám mert nézni, máris indult megverni, és nagyon sokszor megrémisztett olyan "viccekkel", hogy ha nemet mondtam, akkor majdnem megerőszakolt). Az már gondolom nem a csillagjegy függvénye, hogy tanulatlan, műveletlen és ostoba volt mindezek mellett.

Nem volt hosszú életű kapcsolat :D

2015. márc. 8. 19:36
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A farka végénél fogjad meg, nem tud megszúrni!
2015. márc. 8. 21:57
 8/16 anonim ***** válasza:
49%

Minden skorpió napjegyű ember feladata, megbizomyosodni arról, hogy van a materiális létezésen túl is valami. A halál, elmúlás újjászületés kérdése vezeti el az okkultizmus és spiritualitás felé. A tudattalanjában a jó és a rossz, az élet, és a halál kettőssége van jelen, lehet végletekig szélsőséges, hajszolhatja az élvezeteket, vagy akár aszkétaként, megtagadja azokat. Mint minden jegy, ez is különbözö szinteken élhető meg, attól függően, hogy a szülött, szellemi fejlődésében hová jutott el.

A legmélyebb szint az ösztönök szintje, aki ezt éli, végletesen az élet örömeinek a kiélvezésére törekszik, erős a szexualitása, vagy aberrációkon át, az anyagi lét élvezetével igyekszik megfeledkezni az elmúlásról.

Az átlagos, vagy középső szinten érzi, hogy a létezés több mint a tapasztalható valóság, de a válaszait még az anyagban keresi.

A legfelsőbb szintje a szellemi megélés, a lélek megismerése, a belső út, és az ösztöneink felett aratott győzelem, amivel a magányt és a meditációt keresi.

Nem könnyű megérteni, a legtöbb indulatot válthatják ki a gyűlölettől a szeretetig.

2015. márc. 8. 22:16
 9/16 A kérdező kommentje:

# 9: Best of válasz. :)

Köszönöm mindenkinek, még a troll-szerűségeknek is.

2015. márc. 8. 22:20
 10/16 anonim válasza:
73%

Én rengeteg skorpiót ismerek, férfit és nőt egyaránt. Rájuk gondolva egyikről sem mondhatnám azt, hogy haragosak és bosszúállóak, mindegyik nyugodt és kedves típus.

Ezen kívül a családomban is van három skorpió. Nevelőapukámmal és ikertesómmal is egy napon novemberben születtünk. Nevelő apum mondhatni, hogy a papucs kategóriába tartozik, nincs túlzott szexuális fűtöttsége, nem is agresszív. Ikertesómnak viszont nagy a szexuális étvágya, lobbanékony, akaratos és hisztis. Én béke és szeretet párti vagyok, türelmes és túlságosan megbocsájtó.

Mindegyikünkben a közös a szeretett lényhez való nagyszerű hozzáállás. Ismerőseim is és mi is mindent megteszünk a párunkért.

De persze számít az, hogy kinek mi az aszcendese, a jegy melyik felében született és hasonló tényezők is. Akikről én írtam, az mind november első 15 napjában jöttek a világra.

2015. márc. 9. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!