Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a Skorpiókról?

Figyelt kérdés
Troll válaszolók kíméljenek (bár égethetitek magatokat, nekem mindegy)!

2015. márc. 8. 19:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%

A skorpiók csodálatosak, változatosak, okosak, nagyszerűek, kreatívak és még önbizalomban sem szenvednek hiányt! xD

*egy skorpió voltam

2015. márc. 13. 17:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Amúgy az előttem kommentelőknek igazuk van. Sok féle skorpió létezik, de eddig mindegyikkel akivel találkoztam fontosak számukra a szeretteik és kitartanak mellettük. Én nyugodt és hűséges típus vagyok és állandóan megbocsájtok másoknak. Talán ez lesz a vesztem. Sőt! Biztos. Nov. 16-ban születtem ha érdekel. xD
2015. márc. 13. 17:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is több skorpiót ismerek, az egyik a párom, a másik a nagymamám volt, plusz legjobb barátnőm is az.

Többféle létezik de sokban, nagyon sokban hasonlítanak. Mindegyik uralkodó típus, vannak, akik ezt eltitkolják, és sokáig azt gondolod róluk, hogy pont hogy gyámoltalan, de az igazság nem ez. Szeretnek irányítani, szeretik kisajátítani a párjukat és eléggé féltékenyek is emiatt, ha már egy kis okot is ad rá a szeretett fél.

A szexben sem mondható egy ,,alávetettnek", ha vad és szenvedélyes szeretkezést akarsz, akkor tökéletes választás a skorpió :D

Az, hogy kívülről mennyire látszik meg valakin, hogy milyen a személyisége, az aszcendens befolyásolja (pl. barátnőmnek halak az aszcendense, visszahúzódó is, de a skorpió tulajdonságai ott vannak).

Fontos számukra a család, és azért, akit szeretnek, nagy áldozatokra képesek.

Rossz tulajdonságuk viszont, hogy nem nagyon mutatják ki az érzelmeiket, hanem magukba fojtják, nem is szívesen beszélnek magukról, nehogy sebezhetőnek tűnjenek. Ráadásul elég sértődékenyek is, szóval vigyázni kell, mert ha valami olyat teszel, ami nekik nem tetszik, akkor bevágják a durcát, nehéz kiengesztelni őket, talán sose lehet teljesen, és már a bosszút forralják a fejükben...

Mindent megjegyeznek, amit teszel és amit mondasz, és ezt később felhasználják ellened/saját érdekükben, ha úgy van, mindig tudják, hogy mikor kell felhozni bizonyos dolgokat.

Oda kell figyelni hogy a segítőkészségüket véletlenül sem szabad kihasználni, mert hiába adnak szívesen, de inkább egy skorpió tartozzon neked, mint fordítva :P mert akkor nem tudja felhozni ellened, hogy mi mindent megtett már érted. De a legjobb az, ha szeretetből adod neki vissza :)

Amúgy nagyon kitartóak, és nagy a büszkeségük, és óriási lelkierővel rendelkeznek... igazán erősek tudnak lenni nehéz helyzetekben is.

2015. márc. 26. 00:38
 14/16 anonim válasza:

Nekem anyukám és a régi nagy szerelmem is skorpió. Közös bennük,hogy egyikük sem az a nagyon lobbanékony,szenvedélyes,bosszúállós,ösztönös fajta.

Anya:

Csendes,visszahúzódó természetű,nem szeret szerepelni,de egyáltalán nem az antiszoc kategória,könnyen szóba tud elegyedni bárkivel.

Nagyon erős személyiség,ami kívülről egyáltalán nem látszik.Törékenynek tűnhet,nem szeret konfrontálódni senkivel. Nálunk a családban ilyen villámhárító szerepet tölt be. Mesterien tud manipulálni,(én,mint halak) borzasztó befolyásolható vagyok és mindig tudja,mit kell mondania,hogy hallgassak rá. Nem erőszakkal veszi rá az embereket,hogy azt csinálják,amit ő akar,hanem a háttérből próbálja nagyon finom eszközökkel úgy alakítani a dolgokat,hogy neki megfeleljenek. Nagyon türelmes tud lenni.Mivel belső ereje,önbizalma nagy,nem könnyű megbántani.Amiről tudja ,hogy nem igaz rá,azt elengedi a füle mellett. Magáról nem beszél sokat,nehéz kiismerni. Azért hajlamos odaszúrogatni ilyen-olyan megjegyzésekkel,de nem sértően,csak mint piszkálódás. Nagyon tud szeretni:) A függetlenségre,szabadságra,egyedüllétre szüksége van,utálja ha valaki ráakaszkodik és nem hagyja élni. Mi nagyon jóba vagyunk,mint halak-skorpió. Anya belsőleg sokkal erősebb mint én,nagyon kitartó tud lenni,ha valamit a fejébe vesz,akkor azt megcsinálja.Nem szereti az önsajnálatot meg a sopánkodást.

Skorpió pasi:

Ő is egy ilyen szelíd,jól nevelt skorpió. Elég bonyolult volt a viszonyunk és a körülmények amelyek között valami elindult bennünk. De a tapasztalatom róla:

Na ő egy elég extrovertált típus. Úgy értve,hogy szeret társaságban lenni és ő a középpont,mert nagyon jó beszélőkéje van és bármiről tud beszélni,rengeteget.Néha már túl sokat is. Ugyanakkor tele van ellentmondásokkal.Kifelé tök mást mutat mint ami belül van. Belül egy nagyon érzékeny emberke,akinek folyamatosan viharok dúlnak a lelkében,de ezeket nem köti más orrára. Szerintem megbízható,van a személyiségében valami olyan,ami miatt nagyon könnyen megnyílnak neki az emberek. Kiismerhetetlen,borzasztó idegesítő,hogy ő mindent tudni akar rólad,de ő semmit nem mond magáról. A belső ellentmondásai miatt,elképesztően változékony.Nagyon sokszor olyan volt mintha kettő lenne belőle. Volt olyan,hogy szabályosan rettegtem attól,hogy most éppen melyik énjével fogok találkozni. A racionális,rideg,materialista,következetessel vagy a nagyon aranyos,közvetlen,romantikussal. Ha az előbbi,az szörnyű volt.

Kifelé mutatja a nagyon happyt,magabiztos,de belülről elég komoly önbizalomhiánya van.És ami meglepő,hogy ezt be is vallotta,hogy ő sokmindent kompenzál.

Nehéz kihozni a sodrából. Művész lélek,nagyon gazdag lelki élettel és nagyon nagyon sok harccal és ellentmondással saját magában.

Nagyon hűséges tud lenni.Már-már aszketikus módon.Nagyon erős személyiség ő is,ami kívülről rajta sem látszik,de borzasztóan kitartó és fegyelmezett.

2015. máj. 15. 03:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Gonosz, dominanciára vágyó emberek, akik a környezetük arra alkalmas embereit manipulálják. Tapasztalataim alapján a leggonoszabb jegy. Minden, ami méreg, a skorpióban, mint tárházban van elrejtve.
2015. jún. 1. 01:28
 16/16 anonim ***** válasza:
:< előző kommentelő elárulta féltve őrzött titkunkat. xDDD amúgy hülyeség! attól még hogy találkoztál egy két skorpióval aki gonosz lehet hogy a többi nem az. például én a rákokkal vagyok így.
2015. szept. 2. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!