Skorpió és bak férfiak! Mennyire izgatnak benneteket a rák nők?
Semmi köze a viselkedésnek a születéshez. Ha mégis, akkor az azért van, mert a hasonló típusú szülők úgy szeretkeznek, hogy a gyerekük kb egy időben szülessen. Remélem érted, hogy értem.
És én pl egyáltalán nem azt nézem, hogy egy nő melyik hónapban született. És nagyon sajnálom, aki azt nézi. Nem csoda, hogy csökken a születések száma, ha ilyen hülyék az emberek.
Sohasem tudtam megérteni, hogy unatkozó emberek miért néznek be ide, akik amúgy 1. nem kompetensek válaszolni egy ilyen jellegű kérdésre, 2. viccet csinálnak az egészből, mint pl. az előző válaszolók.
Bár őszintén szólva egyik férfitípust sem szeretem, de úgy tudom, hogy a skorpióval férfi jól kijön a rák nővel, hosszú távra is. Több házasságot ismerek ilyen felállásban. Szubjektív véleményem, hogy a rák nő kereshetne más jegyből is párt magának.
Ne haragudj 9-es, de miért olvasod ezt a szektort, fejezetet itt, ha le akarsz minket beszélni mindenáron? Menj ki az utcára és osztogass szórólapokat ... Hihetetlen!
A vallás fejezetbe nem néztél még be? Ott aztán lehet igazán boxolni mindenféle emberekkel és sokkal izgalmasabb is! Úgy láttam, hogy legutóbb a sátánizmusról beszéltek. Itt csak fölöslegesen töltöd az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!