Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hívők, ezek után is bevesztek...

Hívők, ezek után is bevesztek majd mindent az ufós blogoknak? Nem kétszer vertek át benneteket az éven? :D

Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 08:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Akik eddig is benyeltek ilyeneket, ők ezután is be fogják nyelni. Ettől érzik magukat különlegesnek, hiszen legalább egy ideig olyat tudhatnak, amit mások nem, és úgy érzik, ők többek, nekik küldetésük van - és ez segít kitölteni az egyébként nagy eséllyel üres életet. Egyszerű pszichológia - és ezek az emberek úgyis hazudnak majd maguknak valamit. Például az imádkozásuk megmentette a világot, ez-az az ember leszövetkezett a másik ufó társulattal, és ők mentették meg a világot, stb. Kifogás, hazugság, önáltatás mindig is volt, és mindig is lesz.

És olyanok is lesznek, akik ezen lovagolva fogják megszedni magukat. Mióta ember van a földön, a világvége a kitalálóiknak remek üzlet. Szinte kivétel nélkül minden egyes nagy szektavezér piszkosul megszedte magát, míg a hívek éhezve várták a nagy megsemmisülést. Aztán a vezér lelépett, a hívek zavartan pislogtak. Végül valamelyik kitalálta, hogy a vezér azért tűnt el, mert így mentette meg a világot. Ezen éljeneztek egy sort, majd visszatértek az üres életükhöz, amíg fel nem bukkant egy újabb szerencsevadász.

2012. dec. 22. 08:32
 2/8 A kérdező kommentje:

Kaptál egy zöld kezet.

Lehet nekünk is kellene csinálnunk egy ilyen oldalt, ha van rá igény, mi miért ne gazdagodhatnánk meg? :D

2012. dec. 22. 09:23
 3/8 anonim válasza:
Ja, szerintem is csak egy marha nagy üzlet az egész. Mindenkinek meg kell élnie valamiből ki így, ki úgy. De azért ne csüggedjünk, már biztos megvan a következő időpont, és szerintem a magyarázat is nemsoká megérkezik, hogy miért maradt el a tegnapi. Bár valahol Amerika nyugati partvidékén még 21-e van...
2012. dec. 22. 10:39
 4/8 anonim válasza:
Hoppá, egy kicsit eltértem az eredeti kérdéstől, de legalább ebből is látszik, hogy az elmúlt napok slágertémája a világvége volt.
2012. dec. 22. 10:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Na, és kiderült, hogy igazam is van. Meg is jött az első ember, aki felháborodva írt levelet.

Idézem, mert miért ne:

Izom Agyas levele:

"Mi a lóf***nak jársz ide ökörködni, te retardált hülyegyerek ? Játsz a p*csöddel:D"

Hát, legalább a nevét eltalálta. Ajánlottam neki egy hosszabb beszélgetést, ahol esetleg a kóros mennyiségű frusztrációtól és agressziótól :) De a következő fröcsögést is kiírom majd, hadd derüljünk ezeken :D

Persze, nehogy egyoldalú legyek, ímhol az én válaszom is:

"No, túl sok a stressz? :) Munkadíjam 8000Ft/óra, és szívesen meghallgatlak, aztán együtt megpróbáljuk megoldani ezt a rendkívül sok felgyülemlett problémát.

Azt már látom, hogy nemi frusztrációk, illetve kóros mértékű agresszió van benned. Esetleg te is világvége hívő voltál, és most szertefoszlott az álom? Meg tudom érteni, ne izgulj. Pár hét aktív beszélgetés (adok majd számlaszámot) és meglátod, hogy van élet a világvégén túl is!"

2012. dec. 22. 11:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem nagyon aktívak! :))) Lehet,hogy velük történt valami??? :)))))
2012. dec. 22. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:

En komolyan nem hittem hogy ennyi retardalt van akik elhittek hogy barmi is tortenni fog. Ha mar nem tudtak jozan esszel gondolkodni csak meg kellett volna nezni a honlapok cimeit ahonnan az infok szarmaztak.

A legjobbakat erre a 3 napos sotetsegre mondtak mikor az okairol kerdeztem oket! "Hat aze lesz mer a polusok megvaltoznak!" Hogy a kettonek mi koze van egymashoz az mar nem derult ki persze. :D

2012. dec. 22. 15:13
 8/8 Wadmalac ***** válasza:

Öööö....látom magam előtt a dinókat az utolsó bulik egyikén: -Jeee, na ugye hogy lóf@szt halunk ki....mitiszó? :DDDDDDDDD

Lesz világvége? Persze hogy lesz. Ha máshogy nem, pár milliárd év múlva a világegyetem összedől mint a kártyavár. Mindenesetre a ki ma, itt megpróbálja ezt dátumozni, azt kezeltessük.

2013. jan. 21. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!