Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Aki hisz a horoszkópban, az...

Aki hisz a horoszkópban, az levezetné nekem a hatásmechanizmusát?

Figyelt kérdés

Nem cseszekedésből megy a kérdés,csupán anyám rászállzt a dologra (mostanában csak csillaggyermeknek hív ahányszor meglátogatom) és ahányszor kérdezem hogy mégis mi a franc hatása lenne rám egy tőlem 10 fényévnyire lévő plazmagömbnek,ő mindig azt mondja hogy "én nem tudom szakszerűen szavakba önteni".Ezért az asztrológiában tájékozottabbaktól kérdem:Mi is a hatásmechanizmusa?Hogyan befolyásol bármit is?

Szkeptikusokat kérném kíméljenek,ugyanis én se hiszek benne (az oldal egyik legnagyobb szkeptikusa lehetek) csak tudni szeretném hogy ezt hogy vezeti le a másik fél.

2013. aug. 1. 23:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
48%

Emlékszem erre a "nagy show"-ra, Vágó István is részt vett benne.

Nincs hatóanyag molekula (ill. nem sok van) a homeopátiás szerekben.

És ez mitől újdonság ?

Szó van még a cikkben pár dologról a homeopátiával kapcsolatban, teletűzdelve tévedésekkel. Szó van még néhány maláriás megbetegedésről.

Szóval nem tudsz mondani természeti törvényt amivel ellentétben állna.....

Máskor jobban gondold át mit írsz ide.

2015. febr. 9. 03:32
 82/89 anonim ***** válasza:
48%
Bocs, kémiai törvény írtál.
2015. febr. 9. 03:33
 83/89 anonim ***** válasza:
48%

Visszavonom azt, hogy ... máskor jobban gondold át mit írsz ide .... !!!

Elnézést kérek ez nem volt szép tőlem !

Viszont eddig még tényleg semmit nem írtál abból az "összes " kémiai törvényből aminek szerinted ellentmondana ....

2015. febr. 9. 04:17
 84/89 anonim ***** válasza:
Ott van minden a cikkekben, ha nem fogtad fel az a te bajod.
2015. febr. 9. 10:46
 85/89 anonim ***** válasza:

Értsd meg, abban a cikkben alapvető tévedések vannak !

Egyébként te értesz a homeopáttiához ? Mert hogy úgy csinálsz.

Csak szólok, hogy nem értesz hozzá.

És még adós vagy az "összes" kémiai törvényszerűséggel, amit nagy fellengzősen említettél a múltkor. Úgy írtad, mint aki nagyon tudja.

Kérlek akkor modd el egyszrűen, néhány mondattal a saját szavaiddal. Ha már annyira tudod, szerinted.

2015. febr. 10. 01:11
 86/89 anonim ***** válasza:

Amúgy nem "erősebb" a hígabb.

Ez a te szóhasználatod.

Csak a múltkor nem akartam, hogy szőrszálhasogatásnak vedd. Mert szerintem felhúztad volna magad rajta. Az a tipus vagy.

Az a helyzet, hogy tapasztalatom szerint akik ilyen mereven elutasítják a homeopátiát, azok tulajdonképpen zavarban vannak.

Nem tudják hova tenni. Szó ami szó is nem egy szokásos dolog. Bizony zavarba ejtő tud lenni. Egyszerűbb nem tudomást venni róla. És ti, szkeptikusok szépen a homokba dugjátok a fejeteket, hogy ne kelljen szembenézni kínos felfedezésekkel.

Ugye tudod, hogy a homeopátia egy természeti jelenség felfedezésének a következménye ?

Tehát egyáltalán nem Hahnemann "találta ki", mint ahogy ez a cikk torzíva írja. Ezt is torzítva.

Arisztotelész, Hippokratész, Galenus, Platón, Paracelsus mind tudott róla.

De te nem tudsz róla. Nem is kell, ugyanis nem kötelező !

Csak akkor ne tégy úgy, mint aki nagyon tud!

Számotokra nyilván nagyon kellemetlen dolog minden olyan jelenség, ami arra utal, hogy az ember sokkal-sokkal több, mint molekulák halmaza v. biokémiai folyamatok összessége.

2015. febr. 10. 01:15
 87/89 anonim ***** válasza:

Az általad ide linkelt cikkből idézek :

" ... Ha a hahnemann-i törvények mégis igazak lennének, alapjaiban kellene megkérdőjeleznünk az elmúlt két évszázadban szerzett tudományos ismereteinket a biológiában, kémiában, orvostudományban és a fizikában ... "

Na erről beszélek.

A ti szorongásotokról.

Ami ráadásul alaptalan, mert nem kell átírni semmit, csak ti féltek tőle. Nem szükséges, mert nincs ellentmondás.

Mint a negatív számok négyzetgyökénél. Középiskolás szinten van ellentmondás, de valójában nincs.

2015. febr. 10. 01:29
 88/89 anonim ***** válasza:

Jöhet a piros kéz !!!

Meg a lerágott csont, újra és újra, hogy de akkor is, de akkor is, átverés, pénzlehúzás, naiv emberek vigasza, ellentmond ....

Durvább fokozatban: baromság, hülyeség ...

Végső stádiumban jön a sértegetés ...

Én erre azt mondom óvoda, általános iskola ....

De hátha vannak néhányan, akiknek már csak ez a pár mondat hiányzott.

2015. febr. 10. 01:42
 89/89 anonim ***** válasza:

Jöhet a piros kéz !!!

Meg a lerágott csont, újra és újra, átverés, pénzlehúzás, naiv emberek vigasza, ellentmond, PLACEBÓÓ ....

Durvább fokozatban: baromság, hülyeség ...

Végső stádiumban jön a sértegetés ...

Én erre azt mondom óvoda, általános iskola ....

De hátha vannak néhányan, akiknek már csak ez a pár mondat hiányzott.

2015. febr. 10. 01:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!