Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak férfiak legrosszabb...

Bak férfiak legrosszabb tulajdonságai? Milyenek az ágyban? Milyenek, hogyha idegesek? Szeretnek irányítani?

Figyelt kérdés
Bak férfiak/bak férfiakat ismerő személyek válaszoljatok legyetek szívesek! :))

2012. dec. 22. 21:15
1 2 3 4
 31/40 ksusy válasza:
68%

Hallo, kedves kérdező!Nekem BAK a szerelmem már több mint két éve, hogy megismertem.

1,Még nem találtam meg a nagyon rossz tulajdonságát. Talán hiány nála hogy nem beszél az érzelmeiről,viszont nyilvánvalóan tükröződik az arcán.

2,Az ágyban fantasztikus, mindent megad amire egy nő vágyik, kivéve a csillogó szavakat. (Ha ez nagyon fntos akkor másik partnert kell keresni)Kitartó, nem önző odaadó.

3,Szinte mindig ideges, ill szorongó. Néha hisztis is, de nem tart sokáig.

4,Igen, szereti ha az történik amit akar, de nem erőszakkal, hanem manupulációval éri el. Azt viszont nagyn jól csinálja.

Sok sikert a kapcsolathoz.

2013. okt. 17. 20:03
 32/40 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat:)
2013. okt. 17. 20:44
 33/40 anonim válasza:
44%
bak f vagyok, 27. Nem tudom, hogy ez összekapcsolódik-e, de a legnagyobb hibám a gőg (hajlamos vagyok másokat trehányabbnak tartani magamnál minden téren. És hajlamos a bizalmatlanságra sajnos, viszont precíz, pontos vagyok.). Nem tudok szart kiadni a kezemből. Az ágyban szerintem ügyes vagyok, vagy csak nagyon jól kamuztak az eddigi lányok :) Ha más miatt vagyok ideges, akkor befelé fordulok és elkomorulok, ha magam miatt, akkor káromkodok :). Nem szeretek dominálni senki fölött.
2014. febr. 7. 08:39
 34/40 A kérdező kommentje:
köszi, jöhetn ek még a válaszok :) utolsó, te mikor születtél? hónap/nap?
2014. febr. 28. 15:01
 35/40 anonim ***** válasza:
68%

Én bak vagyok.

Nos, szeretném leszögezni, hogy bár magamon viselem a bak jegyűek tulajdonságait, ettől független egyéniség vagyok, ahogy mindenki más is az.

A bakok általában nehezen nyílnak meg. Én közvetlen vagyok, de ez csak álca! Mindenkivel jóban vagyok, nem szokásom megbántani az embereket, pedig megtehetném...

Inkább rájuk hagyom a hülyeséget. Az igazi oldalam kevesen ismerik, jóformán senki.

A bak jegyüek állítólag jól bánnak a pénzel, meg munka mániásak. Nos én nem. :)) A pénzel kifejezetten szarul bánok, a munkát bár szeretem, de nem vagyok mániákus. Viszont amikor dolgozom, akkor szeretem magam oda tenni 100%-ban.

A szerelemben/szexben a partneremért vagyok, hűséges, őszinte, és változatos.

Ha ideges vagyok viszont jobb a közelemben lenni. Tekintettel arra, hogy elég jól átlátok az embereken, ha megakarok valakit bántani, az jól szokott sikerülni, és mélyen beletaposok az ember lelki világába. Ritkán tudnak úgy felhúzni, hogy ezt meg is tegyem, de ha igen, abból nincs köszönet!

2014. márc. 12. 16:33
 36/40 anonim ***** válasza:
44%
Izé elírtam, nem ajánlatos... :D
2014. márc. 12. 16:40
 37/40 A kérdező kommentje:
Előző te valószínűleg majdnem nyilas vagy, skorpi aszcendensel.
2014. ápr. 10. 18:12
 38/40 anonim válasza:
Én bak jegyű vagyok de sértőnek veszem ha valaki nem a tetteim és a jellemem hanem egy transzcendens kitaláció alapján próbál megítélni.
2014. ápr. 11. 10:03
 39/40 anonim ***** válasza:
A párom bak férfi. Az ágyban nem egy lepedő akrobata, de rosszat sem mondhatok. Ha ideges nagyon bántó tud lenni, ha valamiben ellent mondok, akkor meg pláne ideges. Nagyon szeret irànyítani, de el tudja fogadni, ha nem irányíthat. A szeretetét, szerelmét nem igazán tudja kimutatni.
2014. ápr. 11. 16:50
 40/40 anonim válasza:
64%

Bak férfi: intelligens, okos, előrelátó, logikusan gondolkozik, kedves, humoros, precíz, és nagyon nagyon makacs, ami néha jó (munkában kitartó stb), néha bajos (vitáink során). Sosem kezelt konyhába való nőként, mindent megad, imádja az édességet. Hízékony, főleg felsőtestre, de imád sportolni.

Szex! Mindig mindenhol, és nagyon ügyes ;)

2015. aug. 28. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!