Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik a legrosszabb es a...

Melyik a legrosszabb es a jobb jegy?

Figyelt kérdés
tulajdonsgokra gondolok
2012. szept. 24. 15:37
1 2
 1/20 Julcs.Julcs.aaajucsi válasza:
83%
xddd a kérdező vszeg horoszkópra gondolt...
2012. szept. 24. 15:50
 2/20 anonim ***** válasza:
73%

A legrosszabb az tuti hogy a bika,nem tudom,hogy a spanyolok miért futtatják annyira azt a vadállatot, Spanyolországban nem is mehetnék ki a utcára a kedvenc piros rucimban,azért ez felháborító!!:P

A jobb jegy az a halak,mert imádom őket,sütve is,meg a kedvenc ételem a halászlé.:)

Egy bajai lány voltam,puszi,sziasztok!:P

2012. szept. 24. 16:45
 3/20 anonim ***** válasza:
74%

Nem hiszek benne,de most végigolvastam,mit írnak ezekről a csillagjegyekről.

Alapvetően inkább negatívnak találtam a:

-bakot,mert önző.

-a vízöntőt,mert színlel

-a bikát,mert birtokolni akarja a másikat

-az ikreket,mert nincsenek érzései

-a rákot mert mesterkélt

Alapvetően pozitívnak találtam a:

-a halakat,mert önfeláldozó,a légynek se tudna ártani.

-a kost,mert ő nem gonosz,csak vad,valójában nagyon jó ember.

-az oroszlán is pozitív,tele van szeretettel.

-valamint a szűz,aki egy igazán jó ember,csak kissé félénk.

és végül a 3 kedvencem,akiket egyikbe se tudtam besorolni:

-a mérleg

-a skorpió

-és a nyilas

Ezeknél a jegyeknél,kb egyenlő a jó és rossz tulajdonságok eloszlása. A nyilas tele van életerővel,szeretettel,de egyúttal önimádó is. A skorpió rafinált,de legbelül nagyon is jó ember,csak ezt senki se látja. A mérlegnek meg se jó se rossz tulajdonsága nincsen,ellavírozgat a világban,de alapvetően semleges.

Üdv:

/ezt az egészet az alapján írtam,amit most elolvastam a horoszkópokról,ez csak az én szubjektív véleményem,fogalmam sincs az egész ezotériáról,akinek nem inge ne vegye magára.../

2012. szept. 24. 17:41
 4/20 anonim ***** válasza:
Üzenem bajai lánynak, hogy én meg utálom a halászlevet, (bár azt mondják, hogy nagyon jól meg tudom csinálni) meg sült halat sem komálom igazán, még is minden évben kint főzök a Buci centerrel szemben! Egy fiú Bajáról! :D
2012. szept. 24. 17:44
 5/20 anonim ***** válasza:
16%

Legjobb: A skorpió, mert jók az ágyban.

Legrosszabb: vízöntő, utolsó kétszínű dögök.

Üdv, egy bika lány

2012. szept. 24. 21:24
 6/20 anonim ***** válasza:
84%
Akkor ennek bika lánynak üzenném, hogy mi bikák egy fokkal sem vagyunk különbek! Önzők vagyunk, kicsinyesek, néha zsugoriak, sokszor meg szó szerint fejjel tudunk menni a falnak, szóval egy fokkal sem vagyunk jobbak, illetve rosszabbak mint akár melyik másik jegy! Viszont egy pozitív, mi bikák igazán tudunk szeretni, és megélni a legmélyebb érzéseket is! / Egy bika fiú, oroszlán aszcendensel/ :)
2012. szept. 24. 21:29
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
Igaz amit írtál rólunk, de attól még a vízöntők a legtrágyább emberek a szememben, hála 4 személynek.
2012. szept. 24. 21:36
 8/20 anonim ***** válasza:
28%

Én bak vagyok, és nagyon önzetlen.

Más van mindig előbb, utána én.

A Halak meg a leggyávább jegy, férfiként idegtépő papucs, aki akkor se lép, ha a fejére sz.arnak.

2012. szept. 24. 21:50
 9/20 anonim ***** válasza:
71%

Én ha már erről beszélünk akkor talán a rákokat tartom az egyik legönzetlenebb jegynek, totális ellentétben a bikával!

Az önzés szemben a totális önfeláldozással! Rákban én még nem csalódtam, viszont magamról tudom hogy sokszor tudok önző, és arrogáns lenni, ha ehhez hozzá társul az oroszlán aszcendensem által képviselt büszkeségem, akkor akár hogy is nézem valahogy nem lesz jó a végeredmény! :D

/A Bika fiú Oroszlán aszcendenssel/

2012. szept. 24. 21:59
 10/20 Ezalor ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ilyen nincs. Ez nem így működik. Mindegyiknek van pozitív és negatív oldala egyaránt, nincs olyan hogy jobb vagy rosszabb.

Továbbá, az hogy valakinek mi a napjegye (amit simán csak csillagjegynek mondanak, az a napjegy, vagyis ahol a Nap állt) önmagában semmit nem jelent. Az asztrológia hat másik égitestet is vizsgál, plusz az aszcendenst/deszcendenst, majd ezeknek az együtteséhez jön az, hogy attól függően egymáshoz képest hol helyezkednek el, a bolygók egymás hatását erősíthetik vagy csökkenthetik. Tehát pusztán a napjegy alapján megítélni valakit felszínes és pontatlan.

Üdvözlettel,

Ezalor

2012. szept. 25. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!