Melyik a legrosszabb es a jobb jegy?
A világon naponta körülbelül 360 000 ember születik. Egy csillagjegyre eső kb. egy hónap alatt tehát nagyjából 10 800 000 (tízmillió-nyolcszázezer) baba jön a világra.
Namost azt állítjátok, hogy ez a csaknem tizenegymilló baba, aki teszem azt mind Ikrek csillagjegyű, egyöntetűen érzéketlen, érzelmeket nélkülöző felnőtté, vagy ha vízöntők, akkor utolsó kétszínű dögökké fog cseperedni? Ezt senki sem gondolhatja komolyan. Aki igen, az megérdemli, hogy a lakhelyétől függő megyeszékhely főterén nyilvánosan felpofozzák egy nagy mélyhűtött hallal.
Bocsi, megtudhatom, hogy a Rák miért mesterkélt?
Én nem ezt tartom a legfőbb negatívumnak,sőt .rám nem is igaz,én is Rák vagyok.
A Rákok sztem egyáltalán nem mesterkéltek vagy mi:))
Sztem ezen az oldalon a legjobbak a jellemzések.
Persze azt nem állitom,hogy minden Rák jegyűre illik,mert akkor 12 féle ember lenne a Földön..:)
Én a kosokat egyszerűen nem tudom elviselni, a hajam kitépem tőlük! Legjobbat nem tudok kiemelni, jó kapcsolatom van nagy általánosságban a bikákkal,szüzekkel, oroszlánokkal és a rákokkal is.
Üdv: Egy utolsó kétszínű dög vízöntő voltam :)
Nézzetek utána a az öt elemen alapuló 12állat övi jegy horoszkópjának!
Régen akik az öt elemmel foglalkozót kitalálták, még tudtak valamit, nem ezt a csökött négy elemen alapuló vackot használták, mint manapság! Először én is néztem, hogy a bika eredetileg lég elem (a már jól megszokott föld típus helyett), de ha logikusan bele gondolok, a föld nem is tudná táplálni oroszlán aszcendensem tűz mivoltát, hogy ott folyamatos tűz legyen! Oda levegő kell, nem is kevés! Hoppá, láss csodát, és mindjárt értem is, hogy sokszor miért, és mit teszek! :) Szóval nem értem, hogy miért ezzel a négy elemen alapuló vacakkal szöszölnek! Ezért biztos fogok kapni a fejemre jó pár embertől, de ez van! :)
Egyáltalán elolvasta valaki amit írtam?
Az Asztrológia NEM így működik. Az hogy valakinek mi a napjegye csak egy töredékinformáció, önmagában hasznavehetetlen.
Ezalor
Biztosan elolvastak amit irtal, DE mindenkinek vannak tapasztalatai es azokra vagyok kivancsi. Es sokszor, nem mindig, hasonlo tulajdonsagokkal rendelkeznek az ikrek a halak stb... es en ezekre a tapasztalatokra vagyok kivancsi es hogy milyen csilagjegyu ember mikent viszonyul a masikhoz.
Koszonom a valaszookat
legrosszabb az egyes
legjobb az ötös
Kikérem magamnak, hogy a halak gyáva! Inkább bölcs és ha megdobják kővel, visszadob kenyérrel. A bakok bunkók.
Na de komolyra fordítva: Szerintem nincs legrosszabb és legjobb, mindenkinek vannak pozitív és negatív tulajdonságai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!