Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak férfiak legrosszabb...

Bak férfiak legrosszabb tulajdonságai? Milyenek az ágyban? Milyenek, hogyha idegesek? Szeretnek irányítani?

Figyelt kérdés
Bak férfiak/bak férfiakat ismerő személyek válaszoljatok legyetek szívesek! :))

2012. dec. 22. 21:15
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
72%

A bak férfiak nagyon megbízható, Jóemberek. egy hibájuk van hogy kissé munkamániásak. de nagy kedvesek és szeretni valók. Persze ha kiprovokálják akkor na-ná , hogy oda mond valami nagyon durvát.. de ki nem. Elég alkalmazkodónak ismerem ezt a jegyet. Megbízható jegy még a Szűz. A Bika is egy ideig de sajnos ha nem tudsz eleget tenni az " igényeinek" akkor sajnos hűtlen lesz.

ezeket azért írtam mert véleményem szerint föld típusú jegyek a legjobbak.

2012. dec. 27. 00:39
 12/40 anonim ***** válasza:
40%
Osztom a véleményt Utolsó. Én ez előző oldalról vagyok a 25 éves bak férfi. Bennem nő még nem csalódott, sosem vertem át senkit, sosem akartam nőnek rosszat, mindig pontos vagyok és megbízható, nincsenek balhés húzásaim, amolyan tökéletes férj típus vagyok.
2012. dec. 27. 00:43
 13/40 anonim ***** válasza:
50%
Ja, és Kos az aszcendensem, tehát unalmas sem vagyok, és Mérleg a holdjegyem, nagyon mélyek és szépek az érzelmeim. :)
2012. dec. 27. 00:46
 14/40 anonim ***** válasza:
64%
Jó, akkor nekem (szűz jegyű) nyugodtad küldhet valaki egy 30-40 éves bak férfit! Köszi!
2012. dec. 27. 00:52
 15/40 anonim ***** válasza:
51%
mármint "nyugodtan"
2012. dec. 27. 00:55
 16/40 anonim ***** válasza:
48%

kedves Bak.

köszönöm az elismerésedet.Régóta foglalkozom horoszkóppal és konyítok is hozzá egy kicsit. Aki Jól ismeri a csillag jegyeket annak mind tudnia kell, hogy ez a jegy a szűzhöz és bikához hasonlóan elég toleráns. Persze az aszcendensek rengeteget tudnak alakítani az ember jellemén. Hogy Őszinte legyek egy kos aszc. képes agresszivitást és ösztönösséget vinni egy ember jellemébe. Amire lehet,hogy a bakoknak szüksége is van valamilyen szinten.Mérleg hold: a mérleget sokan döntéskptelen jelzővel le is tudják. De ez nagyon primitív meghatározása egy olyan nagyszerű diplomatius lénynek amilyen a mérleg.A mérlegek árny oldala pedig a Hiúság. Amit ha túlzásba visznek akkor szinte elviselhetetlenek lehetnek. Azon kívül remek lehet bármilyen jegyhez. Ha szeret valakit feltétel nélkül szereti.

Ezzel A három jeggyel én annyit tudok mondani, hogy nem vagy rossz ember. Sőt ha párkapcsolatban élsz akkor nem igazán vagy az a mindenbe belekötő és állandó akadékoskodó személy. Diplomata " vénád" ( amit egyébként a mérlegnek köszönhetsz) segít megoldani minden adódó feszültséget.

A kos segít az ágy táján tartani Párodat. Ugyanis a kos Jó szerető. azon kívül mint mondtam ad neked némi szenvedélyt ami precizitásoddal segít nagy dolgokat elérni.

2012. dec. 28. 01:12
 17/40 anonim ***** válasza:
20%

Köszi Zsebrakéta az elemzést! :)

Hát az biztos, hogy a kos vonás kijön rajtam, mert szeretem a dolgokat lendületesen intézni és néha fejjel megyek a falnak, de nagyon tudok szeretni és talán elismerhetem azt, hogy jó vagyok az ágyban. Nem akarok felvágni vele, de nem panaszkodtak rám, sőőőt. :) Az szent, hogy nagyon számít a szex egy kapcsoaltban nekem, van, hogy naponta többször is. Ez is kos tulajdonság. Arról már nem is beszélve, hogy van egy közepes lábfétisem :D

2012. dec. 28. 15:54
 18/40 anonim ***** válasza:
34%
félelmetes látni, hogy mennyi TELJESEN ostoba ember van :(
2012. dec. 29. 17:52
 19/40 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem az nem feltétlen baj, ha felszólalsz az igazságtalanság miatt.

Csak tudd megvédeni magad utána!

2012. dec. 29. 21:52
 20/40 anonim ***** válasza:
83%

Nekem Bak férfi a párom.

"Rossz" tulajdonsága:

Hirtelen ember, ha ideges, úgy meg tudja bántani az embert, ahogy senki más. Nekem kicsit "tötyögős", én pörgösebb vagyok.

Ágyban: Bárhol, bármikor, bármeddig:) Totálisan figyelmes, kedves.

Jó tulajdonság: Családcentrikus, érdekes, minden iránt érdeklődő.

Hirtelen ennyi.

2013. jan. 4. 07:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!