Mik a skandináv országok legjobb és legrosszabb tulajdonságai?
Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 23:00
1/6 anonim válasza:
Jók: Tisztaság, gyönyörű természet és környezet, jó életminőség
Rosszak: Hideg idő, befelé forduló emberek, sok depressziós, sok bevándorló
2/6 Shai-Hulud válasza:
A legjobb: nyáron nincs olyan meleg, mint néha nálunk.
A legrosszabb: télen viszont k.rva hideg van.
4/6 anonim válasza:
Én még hozzátenném a fentiekhez, hogy minden nagyon nagyon drága.
5/6 anonim válasza:
Ja, hát az valóban borzasztó, hogy milyen elrugaszkodott árak vannak, de ez csak addig probléma ameddig nem az adott országban keresed a pénzt :)
6/6 anonim válasza:
Az emberek kedvesek, segítőkészek, barátságosak, nyugis a környék, a főváros nem olyan nyüzsi mint nálunk, nagyon szép és modern szinte minden.
Legrosszabb az a szeles, esős idő ami gyakori volt nyáron és ősszel, de télen nem volt ott sem hidegebb mint nálunk. Persze azért vannak nagyon hideg részek is. Én csak a fővárosokban és azok környékén voltam.
Drága országok... hát az attól függ, ha magyar fizuhoz nézed valóban az. De ha ott dolgozik valaki akkor meg tud élni rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!