Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak férfiak legrosszabb...

Bak férfiak legrosszabb tulajdonságai? Milyenek az ágyban? Milyenek, hogyha idegesek? Szeretnek irányítani?

Figyelt kérdés
Bak férfiak/bak férfiakat ismerő személyek válaszoljatok legyetek szívesek! :))

2012. dec. 22. 21:15
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
44%
A Bak a legerotikusabb jel,megszállottan imádja a szexet!
2013. jan. 10. 15:55
 22/40 anonim ***** válasza:
73%
Én ismerek bak férfit. Visszafogott, introvertált, de mindig szeretet akar adni. Mindig őszinte, képtelen hazudni, és mindig jót akar csinálni az emberekkel/embereknek. Ha hazudnia kell erős bűntudat gyötri. De ha feszült, vagy fáradt, akkor képtelenség vele kommunikálni mert bezárkózik. Ha felidegesíted, nagyon durván és bántón vissza tud szólni... Emiatt később megintcsak hatalmas bűntudata lesz...
2013. febr. 3. 18:20
 23/40 anonim ***** válasza:
74%

Exem bak volt.

Rossz tulajdonságai:

- munkamániás

- beszélgetőpartnerként 0...egyszerűen semmiről nem lehetett vele beszélni, csak amiről ő akart

- humora nem sok volt, mosolyogni alig mosolygott

-volt, hogy napokig nem keresett, és ez neki így tökéletes volt, pl ha 3 napig egy szót se beszéltünk, azt se bánta

-ő volt az, aki irányított mindent, ő döntötte el mikor hol mit csináljunk, az én véleményem semmit nem ért

-családommal nem volt túl barátságos, sőt...

-ha ideges volt, képes volt nekem esni, rendesen féltem már olyankor tőle

-már már túl hiú volt, idegesítő szinten

Jó tulajdonságai:

Nem tudok ilyet mondani.

Az ágyban kitartó volt, és nem volt vele rossz a szex, viszont ha valamit nem akartam, őt az sem érdekelte, erőltette vagy megsértődött.

Szóval számomra a bak férfiak taszítóak. De persze ez mindenkinél más. Nem is bírtam sokáig, 2 hónap után véget vetettem a dolognak.

Jelenlegi párom vízöntő, na rá meg csak jót tudok mondani, rosszat nem :)

2013. febr. 8. 01:11
 24/40 anonim ***** válasza:
73%

Én bak férfi vagyok és az általánosítás felesleges.

Nem vagyok munkamániás de a rámbizott munkát igyekszem a lehető legjobban elvégezni.

Biztos,hogy nem vagyok túl jó beszélgető partner de azért nem némulok meg ha hozzám szólnak,sőt az életem társa,aki skorpió néha túlságosan is beszédesnek tart.

A humorral nincs gondom,értékelem másét és én is tudok nevettetni,persze nem idegen közönség elött.

Irányítani nem szeretek,inkább mondják meg,hogy mit tegyek.

Általában igyekszek segíteni másokon,könnyen elérzékenyülök.

A bántalmazás nagyon messze áll tőlem,szóban sem,inkább magamba fojtom,fizikai bántalmazás pedig kizárt.

A szex terén,hát lenne min javítani.

2013. ápr. 1. 05:07
 25/40 dandi98 ***** válasza:
66%
Mi a fene baj van a bakokkal? Lehet, hogy odamondogatunk, de többnyire igazunk van. És ha nem igaz, hát nem kell magára vennie senkinek.
2013. szept. 1. 21:39
 26/40 anonim ***** válasza:
65%
Ezt 15 éves fejjel nem jelenteném így ezt ki... Padawan vagy te még, ne akarj mester lenni.
2013. szept. 9. 19:46
 27/40 A kérdező kommentje:
VÁROM MÉG A VÁLASZOKAT :D BAK FÉRFI FAN VAGYOK :D
2013. szept. 10. 16:23
 28/40 anonim ***** válasza:
55%
A bakok elég büdösek és szőrösek.Ha idegesek odakuláznak a szoba közepére.
2013. szept. 19. 12:46
 29/40 vycc válasza:
szerintem nagyon sok mulik a partneren, de a pontosság megbizhatóság és családcentrikusság azért nagyon meg van bennük. az odamondogatás is jellemző de én azt hiszem, hogy a kemyénységükkel a saját érzékenységüket próbálják lelplezni mert nemigen tudnak vele mit kezdeni
2013. okt. 14. 19:39
 30/40 anonim ***** válasza:
Ez a sok "milyenek a Bak férfiak az ágyban" kérdést vajon mindig ugyanaz a nyomorult írja ki, vagy valamiért mindenki erre kíváncsi?
2013. okt. 15. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!