Bak férfiak legrosszabb tulajdonságai? Milyenek az ágyban? Milyenek, hogyha idegesek? Szeretnek irányítani?
Exem bak volt.
Rossz tulajdonságai:
- munkamániás
- beszélgetőpartnerként 0...egyszerűen semmiről nem lehetett vele beszélni, csak amiről ő akart
- humora nem sok volt, mosolyogni alig mosolygott
-volt, hogy napokig nem keresett, és ez neki így tökéletes volt, pl ha 3 napig egy szót se beszéltünk, azt se bánta
-ő volt az, aki irányított mindent, ő döntötte el mikor hol mit csináljunk, az én véleményem semmit nem ért
-családommal nem volt túl barátságos, sőt...
-ha ideges volt, képes volt nekem esni, rendesen féltem már olyankor tőle
-már már túl hiú volt, idegesítő szinten
Jó tulajdonságai:
Nem tudok ilyet mondani.
Az ágyban kitartó volt, és nem volt vele rossz a szex, viszont ha valamit nem akartam, őt az sem érdekelte, erőltette vagy megsértődött.
Szóval számomra a bak férfiak taszítóak. De persze ez mindenkinél más. Nem is bírtam sokáig, 2 hónap után véget vetettem a dolognak.
Jelenlegi párom vízöntő, na rá meg csak jót tudok mondani, rosszat nem :)
Én bak férfi vagyok és az általánosítás felesleges.
Nem vagyok munkamániás de a rámbizott munkát igyekszem a lehető legjobban elvégezni.
Biztos,hogy nem vagyok túl jó beszélgető partner de azért nem némulok meg ha hozzám szólnak,sőt az életem társa,aki skorpió néha túlságosan is beszédesnek tart.
A humorral nincs gondom,értékelem másét és én is tudok nevettetni,persze nem idegen közönség elött.
Irányítani nem szeretek,inkább mondják meg,hogy mit tegyek.
Általában igyekszek segíteni másokon,könnyen elérzékenyülök.
A bántalmazás nagyon messze áll tőlem,szóban sem,inkább magamba fojtom,fizikai bántalmazás pedig kizárt.
A szex terén,hát lenne min javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!