Ti el szoktátok olvasni a horoszkópotokat?
Figyelt kérdés
Van, aki hisz is benne?2012. aug. 7. 07:18
11/15 anonim válasza:
Én például szinte minden nap elolvasom, de nem hiszek benne.
Általában nap végén, hogy ne befolyásolja a cselekedeteimet az, hogy elolvastam..
Nagyon ritkán tényleg bejön, általában nem.
12/15 anonim válasza:
Nagyon ritkán elolvasgatom...de ugyis csak általános dolgokat írnak le és vagy bejön,vagy nem...
13/15 anonim válasza:
Tini koromban volt rá példa, de akkor is inkább csak poénból, nem vettem szentírásnak minden szavát. Ma meg már egyáltalán nem olvasok ilyeneket és köszönöm jól érzem magam! :) 25/L
14/15 anonim válasza:
aki ezt a horoszkóp okosságot kitalálta annak 100% hogy megzápult az agya
15/15 anonim válasza:
#3: "Magamnak csinálok horoszkópot, mert asztrológus vagyok."
LOL! Havonta vagy hetente számolod újra? Mindig igazítol rajta annyit, amennyit tévedtél. Nem úgy kéne, hogy egy ember, egy születési hely, egy születési időpont, egy db horoszkóp? A sajátodat is hetente variálod! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!