Fiatal lányok, fiúk! Ki szokott meditálni rendszeresen vagy időnként, illetve érdekel-e titeket a keleti filozófia ( pl. : buddhizmus ) Szoktatok-e járni különféle meditációs programokra? 21/f
Én nem tudok meditálni, pedig próbáltam, de nem ment.
Viszont magamtól abszolút tudok meditálni.
Anyukám mindig azt mondta nekem, és az öcsémnek, hogy "bambulunk", ha csak néztünk ki a fejünkből.
Mondjuk ültünk a kertben, néztük a virágokat, és "bambultunk".
Én, ha így elbambulok, utána felfrissülök, ilyenkor tényleg tök üres a fejem, nem gondolok semmire, csak nézek ki a fejemből.
És utána mindent tisztábban látok, és meg vagyok nyugodva.
Ez nem meditáció, de olyasmi, és nagyon jó hatással van rám.
Képes vagyok 2 órát is csak lesni, hogy hogy mászik egy hangya, meg hogy nő a virág.
Hülyén hangzik, de nem vagyok fogyatékos, meg semmi ilyesmi.
Egyszerűen így vagyok összerakva.
Öcsém is sokszor úgy tűnik, hogy csak bámulja a könyveit, ide lapoz, oda lapoz, megesküdnél, hogy ott sincs agyilag, aztán levizsgázik ötösre.
Ő is olyan nyugodt, mint egy Buddha, komolyan.:)
Semmi nem hozza ki a sodrából.
Ez egy családi meditálás nálunk.:)))
24/L
Ez engem is érdekelne, de konkrét technikákat nem ismerek. Te miket próbáltál eddig kedves Kérdező?
22/L
Örülök, hogy vagytok! :)
Én jógameditációval kezdtem, azóta próbáltam már csakrameditációt, binaurális hanganyagra való meditálást, mantrameditációt.
Aki szeretne bővebben beszélgetni ezen témákról vagy bármiről nyugodtan írjon privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!