Mennyi az ezotéria topicba (rendszeresen) írók átlagéletkora, valamint milyen az iskolai végzettségük szintje?
szerintem a hit sosem kor- és végzettségfüggő. sok olyan biológus ismerősöm van, akik már végeztek, és annak ellenére, amit tanultak az evolúcióról, hithű keresztények, és a Bibliát veszik elő elsőnek, és csak azután a bioszkönyveket.
hidd el, ez ugyanígy van az ezotériával, hinni bármiben lehet, bármilyen mélységig.
nyilván a vámpíros kérdéseket tinédzserek teszik fel, kedvtelésből, komolyan, vagy butaságból, ezeket ne vedd figyelembe :)
engem is érdekel a dolog :)
-természettudományi szak, egyetemi diploma, még csak BSc,
-24 év,
én a szkeptikus-elfogadó kategórába sorolnám magam, vannak dolgok, amiket bődületes hülyeségnek tartok, de vannak olyanok, amiket természettudományosan megalapozott világképembe elég jól be tudok illeszteni.
Az mondjuk vicces, hogy az evolúciót és a keresztény vallást együtt emlegetik.
A Római Katolikus Egyház már a 90-es években elismerte az evoluciót, csak bizonyos szekták tartják az Isten teremtett minket így, ahogy vagyunk nézetet. Tehát valaki nyugodtan olvasgathatja a Bibliát, és taníthatja a modern tudomány anélkül, hogy a vallásával szembe menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!