Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mennyi az ezotéria topicba...

Mennyi az ezotéria topicba (rendszeresen) írók átlagéletkora, valamint milyen az iskolai végzettségük szintje?

Figyelt kérdés
A statisztikai adatokra vagyok kíváncsi,már ha vannak ilyenek...
2010. nov. 13. 19:22
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Az átlag életkorom: 25, és az iskolai végzettségi szintem: főiskola. És nő vagyok, a szkeptikus csoportból.
2010. nov. 13. 19:27
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt nincs olyan, hogy statisztikai adat, ezért kaptad az enyémet. :)
2010. nov. 13. 19:28
 3/32 anonim ***** válasza:

szerintem a hit sosem kor- és végzettségfüggő. sok olyan biológus ismerősöm van, akik már végeztek, és annak ellenére, amit tanultak az evolúcióról, hithű keresztények, és a Bibliát veszik elő elsőnek, és csak azután a bioszkönyveket.

hidd el, ez ugyanígy van az ezotériával, hinni bármiben lehet, bármilyen mélységig.

nyilván a vámpíros kérdéseket tinédzserek teszik fel, kedvtelésből, komolyan, vagy butaságból, ezeket ne vedd figyelembe :)

2010. nov. 13. 19:28
 4/32 A kérdező kommentje:
Az is különböző egyes egyéneknél, ki milyen mélyen hisz a tudományban,és ki milyen mélyen a vallásban. Nyilván a keresztény teóriát meg képes érteni többszáz millió bugyuta kilátástalan helyzetű földműves is, a kvantummechanikát azonban jelentősen kevesebben. Mindenki abba az irányba kezdi belefektetni a hitét, amilyenre az agya befogadóképessége determinálja.Ezt valahogy így látom.
2010. nov. 13. 19:46
 5/32 A kérdező kommentje:
Továbbá, a végzettség és az ezotériához való viszonyulás nem áll szoros összefüggésben egymással. Ma már többek közt a teológiát, természetgyógyászatot, pszichológiát is tudománynak csúfolják,amiből dimplomákat is osztogatnak...
2010. nov. 13. 19:51
 6/32 anonim ***** válasza:
83%
Azért a teológiát és a pszichológiát nehogy már csak "csúfolják" tudománynak...
2010. nov. 13. 19:58
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

engem is érdekel a dolog :)

-természettudományi szak, egyetemi diploma, még csak BSc,

-24 év,

én a szkeptikus-elfogadó kategórába sorolnám magam, vannak dolgok, amiket bődületes hülyeségnek tartok, de vannak olyanok, amiket természettudományosan megalapozott világképembe elég jól be tudok illeszteni.

2010. nov. 13. 20:11
 8/32 Ájhevnó ***** válasza:
100%

Az mondjuk vicces, hogy az evolúciót és a keresztény vallást együtt emlegetik.

A Római Katolikus Egyház már a 90-es években elismerte az evoluciót, csak bizonyos szekták tartják az Isten teremtett minket így, ahogy vagyunk nézetet. Tehát valaki nyugodtan olvasgathatja a Bibliát, és taníthatja a modern tudomány anélkül, hogy a vallásával szembe menne.

2010. nov. 13. 20:25
 9/32 A kérdező kommentje:
Ha a kérdésnél maradunk.... (?)
2010. nov. 13. 20:27
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
15 éves fiú vagyok, szkeptikus csoport
2010. nov. 13. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!