Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mennyi az ezotéria topicba...

Mennyi az ezotéria topicba (rendszeresen) írók átlagéletkora, valamint milyen az iskolai végzettségük szintje?

Figyelt kérdés
A statisztikai adatokra vagyok kíváncsi,már ha vannak ilyenek...
2010. nov. 13. 19:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
50%

- 22 év

- biológia bsc diploma (nem tanári)

- szkeptikus vagyok, de nem akarok minden jelenséget megmagyarázni

2010. nov. 13. 20:36
 12/32 anonim ***** válasza:
22%

"Azért a teológiát és a pszichológiát nehogy már csak "csúfolják" tudománynak"

Milyen tudományok azok amik feltételezésekből építkeznek egyetlen konkrét bizonyítható tétel nélkül? Egy ételt nem lehet megsózni feltételezéssel!Mit gondolsz jópár "szakot" miért hívnak büfészaknak? Mert egy büfét esetleg el lehet vezetni az ott szerzett "tudással"!

2010. nov. 13. 20:42
 13/32 anonim ***** válasza:
69%

Akkor szerinted például a filozófia sem tudomány?

Más kérdés, h nem egzakt, de tudomány.

És a csillagászok? Ők sem kézzel fogható dolgokkal foglalkoznak, azt sem lehet kenyérre kenni, de azért csak tudomány, nem?

Büfészak, hát csak annyit róla, h például a könyvtárszak, az büfészak, de azért nem emlegetném egyikkel sem egy lapon.

2010. nov. 13. 20:58
 14/32 anonim ***** válasza:
73%

17 éves lány

középiskola utolsó éve (szóval jelen pillanatban a végzettségem még csak általános iskola)

2010. nov. 13. 21:02
 15/32 anonim ***** válasza:
31%
25, egyetemi diploma, szkeptikus. Ja, a filozófia szerintem is büfészak.
2010. nov. 13. 23:21
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Ajaj, nem is értem, mit keresek itt a sok szkeptikus között. (vagy ők mit keresnek itt, ha úgysem hisznek)

főiskolai végzettség, 24

És igen, én hiszek a szellemekben, a kísértetekben, a tündérekben, és nagyon sok olyan dologban, amit sokan csak úgy elutasítanak.

2010. nov. 13. 23:26
 17/32 anonim ***** válasza:
31%

23:26

ez elég szomorú

2010. nov. 14. 10:22
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Mi a szomorú, bocs, de nem értem.
2010. nov. 14. 15:35
 19/32 anonim ***** válasza:

Mert úgy gondolja, h bolond vagy, ha el mered hinni, h van túlvilág, vannak angyalok, stb, ez az ő életébe nem fér bele, és nem érti, h neked erre miért van szükség.

Azon kívül azt gondolja, h neked kár volt diploma, mert ugyanolyan buta maradtál...

Hangsúlyozom, ez az ő véleménye.

2010. nov. 14. 15:44
 20/32 anonim ***** válasza:

19, érettségi, és hiszek pár ezotériával kapcsolatos dologban.

cxy, viszont, nem értem, mit írtál az előző válaszolónak. Az a szomorú, hogy hisz? Mert szerintem az a szomorú, hogy akik nem hisznek, ide járkálnak, ott van nektek a tudományos fórum, hagyjatok minket békén!

2010. nov. 14. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!