Kos lányokról mi a véleményetek?
én nagyon kedvelem a kos lányokat. tényleg talpraesettek, erősek, kitartóak, szerintem nem vezérek, csak önfejűek, másokon nem akarnak uralkodni. igazságosak és megértőek.
hibájuk a rettentő makacsság, amit a fejükbe vesznek, arról semmi áron nem mondanak le. nem döfnek hátba. sokáig kitartanak a barátságban, hűségesek. a kosokat 100x kell megbántani ahhoz, h elálljanak a barátságtól. kicsinyesek ugyan, de baromi elnézőek.
kos nők.. hmm.. hát, én dobhatok össze 1 jellemzést jó és rossz tulajdonságokkal is:
Hát.. Versengő, szereti a kihívásokat, nem adja fel könnyen. Nem érdemes vele rosszban lenni. Nagyszájú és szókimondó, ezt sokan nem szeretik bennük, de ez nem igazán érdekli őket. Emellett egoisták is, és féltékenyek, ami olykor már idegesítő is, azért csinálják mert szeretik az illetőt, és magukénak akarják tudni, még akkor is, ha egyértelmű, hogy ez a személy csak az övék. Emellett elég határozottak és vezető egyéniségűek. És lehet h olykor kibírhatatlanok, de nagyon tudnak szeretni. :)
Ennek ellenére hozzáteszem, tényleg nem könnyű esetek. Nagyon nagy odafigyelésre van szükség ahhoz h kezelni lehessen őket mindenféle helyzetben. Az hogy ez az összeállítás kinek mennyire ideális vagy nem, azt döntse el maga. Bár hozzátenném, senki sem tökéletes, csillagjegytől függetlenül, bár tény, a kosok nagyon messze állnak a tökéletestől. De legalább vonzóak ;)
Sok szeretettel: Egy kos nő ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!